Bon Appetit ' s Braciole
הברז'ל של בון אפטיט יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך חוט מטבח, קציצות חזיר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 161 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו Bon Appetit ' s Braciole, קציצות בתיאבון, ו מרגריטות חמוציות בתיאבון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את החזיר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ '(1/3 ס " מ). בשר בקר פאונד לאותו עובי.
הניחו את הבשרים על משטח עבודה עם הצד הקצר הפונה אליכם ועלו עליהם עם שכבות של סלמי, ביצים, פטרוזיליה, שום טחון, גבינת פקורינו רומנו.
מגלגלים את הבשר כדי ליצור לחמניות קצרות, שומן עם הרבה מלית; לאבטח אותם עם חוט.
מגלגלים אותם בחוזקה כדי למנוע את המילוי לברוח. מקררים עד שרוטב הפסטה שלכם מתבשל ואתם מוכנים לחמם את הבשר.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הלחמניות בכל צד עד חום, כ 5 דקות לכל צד. (לבשל את הברז ' ל בקבוצות אם הם לא כל להתאים במחבת.)
להביא רוטב ספגטי לרתיחה על אש נמוכה לבשל braciole ברוטב עד במכרז, על 2 שעות.