קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

Bostock חמאת שקדים

Bostock חמאת שקדים
Bostock חמאת שקדים הוא צמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לך מלח, תמצית שקדים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 62 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תפוח-קינמון Bostock (הלחם המטוגן האולטימטיבי), קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים, ו טוסט צרפתי קרואסון שקדים עם סירופ חמאת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר ולהחיל מעיל דק של חמאה, שמן, או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב 2 כוסות מים עם 2 כוסות סוכר ו 4 כפות מיץ תפוזים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום ומערבבים תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
4
מעבירים את הסירופ לקערה גדולה מספיק כדי לטבול את פרוסות בריוש. אפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה בינונית, מערבבים את חמאת השקדים, החמאה והמלח עם כוס הסוכר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים עם מיקסר חשמלי או כף עץ עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
עבודה עם פרוסה אחת בכל פעם, לטבול כל צד של בריוש בסירופ ולחץ קלות כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מניחים על גיליונות אפייה מוכנים מלמעלה עם 1/4 כוס frangipane ועל 2 כפות של שקדים פרוסים. חזור עם בריוש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים עד frangipane יש להגדיר ואת הקצוות של הטוסט החלו caramelize, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים חמים, או לאפשר להתקרר ולאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.