קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

Bostock חמאת שקדים

Bostock חמאת שקדים
Bostock חמאת שקדים הוא צמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 936 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. אם יש לך מלח, תמצית שקדים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 62 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תפוח-קינמון Bostock (הלחם המטוגן האולטימטיבי), קרם שקדים טורט מסקרפונה עם חמאה חומה קראנץ שקדים, ו טוסט צרפתי קרואסון שקדים עם סירופ חמאת שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר ולהחיל מעיל דק של חמאה, שמן, או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב 2 כוסות מים עם 2 כוסות סוכר ו 4 כפות מיץ תפוזים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ומערבבים תמצית שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
4
מעבירים את הסירופ לקערה גדולה מספיק כדי לטבול את פרוסות בריוש. אפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה בינונית, מערבבים את חמאת השקדים, החמאה והמלח עם כוס הסוכר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים עם מיקסר חשמלי או כף עץ עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
עבודה עם פרוסה אחת בכל פעם, לטבול כל צד של בריוש בסירופ ולחץ קלות כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
מניחים על גיליונות אפייה מוכנים מלמעלה עם 1/4 כוס frangipane ועל 2 כפות של שקדים פרוסים. חזור עם בריוש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
בריושבריוש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים עד frangipane יש להגדיר ואת הקצוות של הטוסט החלו caramelize, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חמים, או לאפשר להתקרר ולאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.