תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל Braciolan ונקניק רוטב יום ראשון. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1182 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא בצל, פרושוטו די פארמה, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו יום ראשון רוסטביף ורוטב, צלי קדירה ביום ראשון עם רוטב פטריות, ו Slow-Cooker Sunday Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מפזרים את הבשר משני הצדדים עם מלח ופלפל. בקערה, לשלב חצי מהגבינה, פירורי הלחם, 1/2 כוס פטרוזיליה, צנוברים, גרידת לימון, סלמי, שום טחון ופלפל צ ' ילה קצוץ דק. מעל הסטייקים, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום טחון
פלפל צ ' ילי
פירורי לחם
גרידת לימון
צנוברים
פטרוזיליה
גבינה
סלאמי
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לגלגל ולקשור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
גלול
4
חום על 2 כפות של EVOO בסיר מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את חבילות הבשר וחומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
הסר את חבילות הבשר, ולאחר מכן להוסיף את הנקניקיות ומבשלים עד חום, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בשר
6
הוסף כ 1 כף של EVOO ולהפחית את החום בינוני, ולאחר מכן מערבבים את זרעי שומר ומבשלים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
שמן זית כתית מעולה
7
מוסיפים את היין ואת deglaze המחבת, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, עלה דפנה, גזר, סלרי ובצל חצוי. לשבור את העגבניות, ולהוסיף את passata, ואז מערבבים את הבזיליקום ומתבלים עם מלח ופלפל. החלק את הבשר והנקניקיות לתוך הרוטב ולהביא לבועה, להפחית את החום ומבשלים חלקית מכוסה במשך כמה שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
נקניק
עגבנייה
גזר
פאסאטה
סלרי
באזיל!
בצל
רוטב
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
במחבת, לחמם על 2 כפות EVOO, 2 סיבובים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את הבצל פרוס, cubanelles, פלפלים אדומים פרוס פלפל צ ' ילה, ומבשלים כדי לרכך, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
פלפל צ ' ילי
בצל
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את המניה, את שאר 1/4 כוס פטרוזיליה, רסק עגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
פטרוזיליה
מלאי
10
לקבלת ארוחה מראש, לקרר את הרוטב ובשר ומקרר. לחמם מעל להבה בינונית-נמוכה על הכיריים עד שהתחממו. אחסן את הבצלים והפלפלים בנפרד ומחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
בצל
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
11
כדי לשרת, להביא סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים את הספגטי אל אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מניחים את הבשר והנקניקיות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בשר
13
הסר את הבצל, גזר, סלרי ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
גזר
סלרי
בצל
14
מוסיפים כ -1 כוס של מי בישול עמילניים לרוטב, ואז לשים חצי מהרוטב בסירת רוטב. ממיסים את החמאה לרוטב הנותר וזורקים עם הפסטה והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
רוטב
פסטה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
15
מגישים את הפסטה לצד גליל הבשר ונקניקיות. מעל הפסטה והבשר עם יותר רוטב וגבינה, ומגישים את הפלפלים והבצל על גבי הנקניק.