Braciole
ברז'ל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 55 אוהדים. אם יש לך פרובולונה, בצל, עלי דפנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו Braciole, Braciole של Pammie, ו בשר ברז'ל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את החומרים הראשונים 5 בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים 2 כפות שמן. תערובת העונה עם מלח ופלפל ולהניח בצד.
תניח את הסטייק על משטח העבודה.
מפזרים את תערובת פירור הלחם באופן שווה על הסטייק כדי לכסות את החלק העליון באופן שווה. החל מ 1 קצה קצר, לגלגל את הסטייק כמו גליל ג ' לי כדי לצרף את המילוי לחלוטין. באמצעות חוט הקצב, לקשור את גליל סטייק כדי לאבטח.
מפזרים את הברז ' ל במלח ופלפל.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיף את הברז ' ל ומבשל עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות.
מוסיפים את היין למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים ברוטב מרינרה. מכסים חלקית בנייר כסף ואופים עד שהבשר כמעט רך, הופכים את הברז ' ל ושופכים ברוטב כל 30 דקות. לאחר 1 שעה, לחשוף ולהמשיך לאפות עד הבשר רך, על 30 דקות יותר. זמן הבישול הכולל צריך להיות על 1 1/2 שעות.
הסר את הברז ' ל מהרוטב. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך את לרוחב braciole ואלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
העבר את הפרוסות לצלחות. כפית את הרוטב מעל ומגישים.
בסיר תבשיל גדול, מחממים שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום וטחון עד רך שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
לטגן עד שכל הירקות רכים, כ 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, בזיליקום ועלי דפנה ומפחיתים את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 1 שעה או עד עבה.
הסר עלי דפנה וטעם לתיבול. אם רוטב טעם חומצי מדי, מוסיפים חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם, כדי לעגל את הטעם.
יוצקים חצי רוטב עגבניות לתוך הקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. המשך עם רוטב עגבניות שנותר.
אם לא באמצעות כל הרוטב, לאפשר לו להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לשפוך 1 עד 2 מנות כוס לתוך שקיות מקפיא פלסטיק. להקפיא עד 6 חודשים.