תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Braciole. מנה אחת מכילה 1149 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם בן יום, בצל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Braciole, Braciole, ו Braciole של Pammie.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, מוסיפים את הפנצ ' טה ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את pancetta עד שהוא מקבל חום ופריך, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ופלפל אדום כתוש ולזרוק לשלב עם pancetta. מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצל עד שהם רכים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בעוד הבצלים מתבשלים, בקערה גדולה, משלבים את הלחם והחלב. לזרוק לשלב ולתת לשבת עד הלחם ספג את החלב והוא רך מאוד. השתמש בידיים שלך כדי להגיע לשם ובאמת למעוך את הכל ביחד. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השום למחבת עם הפנצ ' טה ובצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומטגנים עד שהפטריות רכות ומשחררים את הלחות שלהם, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר את התערובת מן החום ומערבבים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מוסיפים את תערובת הבצל/פטריות ללחם השמור ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הצנוברים, פרובולונה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו ומערבבים לשלב. טעם כדי לוודא כי התערובת היא טעימה ועונה עם מלח, לטעום, במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פרובולון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים את פרוסות הבשר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף בעדינות לדפוק עם פטיש בשר כדי לשטח ואפילו את הפרוסות. שים על 1/4 כוס מילוי על 1 קצה של כל פרוסות בשר הלם להתגלגל. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים. חזור על תהליך זה עם בשר בקר ומילוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית ולשים על חום בינוני גבוה. מתבלים את לחמניות הבקר במלח, לפי הטעם, ומשחימים אותן מכל הצדדים. כאשר לחמניות הבקר חומות מכל הצדדים, להסיר אותם מהמחבת והשמורה. הפוך את הרוטב באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את השמן מהסיר כי הבשר היה רק השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים ציפוי קל של שמן זית טרי ומוסיפים את הבצל ופלפל אדום מרוסק. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומניחים את הסיר על אש בינונית. להזיע את הבצל עד שהם שקופים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את השום והטחון לעוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ויין אדום, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®
14
מוסיפים את העגבניות, ו -2 כוסות מים ומתבלים במלח, לפי הטעם. להחזיר את לחמניות הבשר למחבת ולהתכרבל איתם לרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא מאוד רך וטעים, על 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר את הקיסמים לפני ההגשה. כדי לשרת, לארגן 2 או 3 braciole על כל צלחת הגשה. חצי 1 או 2 לחמניות לחשוף את המילוי. כפית על חלק מהרוטב ומקשטים עם פרמזן-רג ' יאנו ופטרוזיליה קצוצה.