קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Braciole

Braciole
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Braciole. מנה אחת מכילה 1149 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם בן יום, בצל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Braciole, Braciole, ו Braciole של Pammie.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, מוסיפים את הפנצ ' טה ומביאים את המחבת לחום בינוני. מבשלים את pancetta עד שהוא מקבל חום ופריך, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ופלפל אדום כתוש ולזרוק לשלב עם pancetta. מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצל עד שהם רכים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בעוד הבצלים מתבשלים, בקערה גדולה, משלבים את הלחם והחלב. לזרוק לשלב ולתת לשבת עד הלחם ספג את החלב והוא רך מאוד. השתמש בידיים שלך כדי להגיע לשם ובאמת למעוך את הכל ביחד. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השום למחבת עם הפנצ ' טה ובצל וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם, ומטגנים עד שהפטריות רכות ומשחררים את הלחות שלהם, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר את התערובת מן החום ומערבבים את התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
7
מוסיפים את תערובת הבצל/פטריות ללחם השמור ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הצנוברים, פרובולונה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו ומערבבים לשלב. טעם כדי לוודא כי התערובת היא טעימה ועונה עם מלח, לטעום, במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פרובולוןפרובולון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים את פרוסות הבשר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף בעדינות לדפוק עם פטיש בשר כדי לשטח ואפילו את הפרוסות. שים על 1/4 כוס מילוי על 1 קצה של כל פרוסות בשר הלם להתגלגל. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים. חזור על תהליך זה עם בשר בקר ומילוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית ולשים על חום בינוני גבוה. מתבלים את לחמניות הבקר במלח, לפי הטעם, ומשחימים אותן מכל הצדדים. כאשר לחמניות הבקר חומות מכל הצדדים, להסיר אותם מהמחבת והשמורה. הפוך את הרוטב באותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את השמן מהסיר כי הבשר היה רק השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים ציפוי קל של שמן זית טרי ומוסיפים את הבצל ופלפל אדום מרוסק. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומניחים את הסיר על אש בינונית. להזיע את הבצל עד שהם שקופים מאוד ארומטי, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים את השום והטחון לעוד 2 עד 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ויין אדום, ומבשלים 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®שום גויה®
14
מוסיפים את העגבניות, ו -2 כוסות מים ומתבלים במלח, לפי הטעם. להחזיר את לחמניות הבשר למחבת ולהתכרבל איתם לרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא מאוד רך וטעים, על 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר את הקיסמים לפני ההגשה. כדי לשרת, לארגן 2 או 3 braciole על כל צלחת הגשה. חצי 1 או 2 לחמניות לחשוף את המילוי. כפית על חלק מהרוטב ומקשטים עם פרמזן-רג ' יאנו ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
16
וואו! זה ברז ' ל נהדר!

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחם איטלקי בן יום, קרומים הוסרו, לחתוך לחתיכות 1 אינץלחם איטלקי בן יום, קרומים הוסרו, לחתוך לחתיכות 1 אינץ907פלפל האבנרועגבניות סן מרזאנו, עברו דרך טחנת המזוןעגבניות סן מרזאנו, עברו דרך טחנת המזון227פלפל האבנרולחצן או פטריות קרמיני, פרוסלחצן או פטריות קרמיני, פרוס2ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק4קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות4קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרדק חתוך דק pancettaדק חתוך דק pancetta1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר-רג'יאנופרמזן מגורר-רג'יאנו4קצת קישואים קצוציםפרמזן מגורר-רג'יאנו, לקישוטפרמזן מגורר-רג'יאנו, לקישוט1השארפטרוזיליה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה קצוצה, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים קלוייםצנוברים קלויים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרובולון מגוררפרובולון מגורר1צביטהצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסקצבטו פתיתי פלפל אדום מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם227פלפל האבנרותרד, גבעולים הוסרו לחתוך לתוך shifponadeתרד, גבעולים הוסרו לחתוך לתוך shifponade4קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907פלפל האבנרולמעלה עגול, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ (כ 12)למעלה עגול, לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ (כ 12)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים