קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

Branzino עם עגבניות קלויות, שמן זית פטריות עלומות

Branzino עם עגבניות קלויות, שמן זית פטריות עלומות
Branzino עם עגבניות קלויות, פטריות עלומות שמן זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 451 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, פטריות כפתור, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית-בקלה עלומה עם עגבניות קלויות וברוקולי רבה, ו ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הפטריות: בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית למחבת ומאפשרים לחמם עד סף עישון. לאחר מכן להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הפטריות. לאפשר את הפטריות לבשל במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
עבור הדגים: במחבת לא מקל, להוסיף את שמן זרעי הגפן על חום בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הדגים במלח ופלפל, ולאחר מכן מוסיפים את הדגים למחבת, בשר בצד למטה. לבשל במשך 2 דקות, להעיף את הדגים ולכבות את החום. אפשר לדגים לסיים עם החום שיורית במשך 2 דקות. לאחר מכן להסיר את הדגים ולאפשר לנוח עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
עבור הרוטב: באותו מחבת, לחזור לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את העגבניות במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים 1 דקה. ואז להפוך את העגבניות ולהוסיף את היין כדי deglaze את המחבת. לאחר מכן, להוסיף את מיץ לימון, פטרוזיליה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את העגבניות ולסדר שטוח על צלחת הגשה, מקצה לקצה. אפשר לרוטב להפחית בחצי, מניב 1/2 כוס. לאחר מופחת, לכבות את החום ומערבבים את החמאה כדי לסיים את הרוטב. לאחר מכן מניחים את הדגים על העגבניות, מסדרים את הפטריות וכפית את הרוטב על הדג.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
לשרת.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.