Branzino עם עגבניות קלויות, שמן זית פטריות עלומות
Branzino עם עגבניות קלויות, פטריות עלומות שמן זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 451 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לך שום, פטריות כפתור, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, שמן זית-בקלה עלומה עם עגבניות קלויות וברוקולי רבה, ו ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הפטריות: בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית למחבת ומאפשרים לחמם עד סף עישון. לאחר מכן להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הפטריות. לאפשר את הפטריות לבשל במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להסיר.
עבור הדגים: במחבת לא מקל, להוסיף את שמן זרעי הגפן על חום בינוני במשך 1 דקה.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל, ולאחר מכן מוסיפים את הדגים למחבת, בשר בצד למטה. לבשל במשך 2 דקות, להעיף את הדגים ולכבות את החום. אפשר לדגים לסיים עם החום שיורית במשך 2 דקות. לאחר מכן להסיר את הדגים ולאפשר לנוח עד ההגשה.
עבור הרוטב: באותו מחבת, לחזור לחום בינוני גבוה.
מפזרים את העגבניות במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים 1 דקה. ואז להפוך את העגבניות ולהוסיף את היין כדי deglaze את המחבת. לאחר מכן, להוסיף את מיץ לימון, פטרוזיליה ושום.
הסר את העגבניות ולסדר שטוח על צלחת הגשה, מקצה לקצה. אפשר לרוטב להפחית בחצי, מניב 1/2 כוס. לאחר מופחת, לכבות את החום ומערבבים את החמאה כדי לסיים את הרוטב. לאחר מכן מניחים את הדגים על העגבניות, מסדרים את הפטריות וכפית את הרוטב על הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.