Branzino קלוי עם לימונים
Branzino קלוי עם לימונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 650 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פנקטה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. מתכונים דומים: Branzino שלם צלוי במחבת, Branzino כולו צלוי במלח, ו Branzino קלוי עם לימון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
במחבת קטנה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום ופריך, על 8 עד 10 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. תניח בצד.
הניחו חתיכת נייר כסף כבד על תבנית אפייה. לרסס את נייר הכסף עם ספריי בישול שמן צמחי.
הניחו את פילה הדגים, צד העור על הנייר בשכבה אחת ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בקערה קטנה, מערבבים יחד את גרידת הלימון, שברי שומר וקורנית. כפית את התערובת על הדגים. מסדרים את פרוסות הלימון והשומר על גבי הדג ומפזרים את הפנצ ' טה המבושלת.
להניח עוד חתיכת נייר על גבי crimp את הקצוות של שני החלקים כדי ליצור חבילה. צלוי עד הבשר הוא קשקשי ומבושל דרך, על 25 עד 30 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ותן לשבת במשך 5 דקות. בזהירות להסיר את החלק העליון של נייר.
שים את פרוסות הלימון המבושלות ושומר על מגש. בזהירות להעביר את הדגים למגש על גבי שומר פרוסות לימון.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.