Brassica בגריל של דניאל פטרסון עם שן הארי-ויניגרט ירוק
אם יש לכם חומץ שמפניה, ירקות שן הארי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק החצילים הקלוי של דניאל פטרסון, סלט שן הארי עם ויניגרט אגוזים חם, ו הסטייק בגריל של ג'ק דניאל.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הירקות, שאלוט, חומץ שמפניה, מיץ של לימון 1, קפריברי, שמן זית, קמצוץ של מלח, וקורט של פתיתי פלפל אדום. התאם לתיבול ועקביות (זה צריך להיראות כמו פסטו עבה).
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שן הארי ירוק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, מוסיפים טיפת שמן זית, ואז מוסיפים את כל הבראסיקה עם קמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים את הירקות ולא להזיז אותם עד שהם מתחילים צבע, לפחות 1 דקה. לאפשר להם חום מכל הצדדים, כמה דקות יותר, עד מבושל היטב (סכין צריך לעבור אותם בקלות), 7 עד 8 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
בקערה קטנה, מערבבים את הבורגור יחד עם חלק ההלבשה שן הארי. כפית את הבורגול על צלחות העליון עם יותר רוטב. לסחוט את הלימון השני על כל Brassica החם ולאחר מכן כפית את הירקות על גבי הבורגור.