Brassica בגריל של דניאל פטרסון עם שן הארי-ויניגרט ירוק
אם יש לכם חומץ שמפניה, ירקות שן הארי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק החצילים הקלוי של דניאל פטרסון, סלט שן הארי עם ויניגרט אגוזים חם, ו הסטייק בגריל של ג'ק דניאל.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הירקות, שאלוט, חומץ שמפניה, מיץ של לימון 1, קפריברי, שמן זית, קמצוץ של מלח, וקורט של פתיתי פלפל אדום. התאם לתיבול ועקביות (זה צריך להיראות כמו פסטו עבה).
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שן הארי ירוק
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, מוסיפים טיפת שמן זית, ואז מוסיפים את כל הבראסיקה עם קמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים את הירקות ולא להזיז אותם עד שהם מתחילים צבע, לפחות 1 דקה. לאפשר להם חום מכל הצדדים, כמה דקות יותר, עד מבושל היטב (סכין צריך לעבור אותם בקלות), 7 עד 8 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
בקערה קטנה, מערבבים את הבורגור יחד עם חלק ההלבשה שן הארי. כפית את הבורגול על צלחות העליון עם יותר רוטב. לסחוט את הלימון השני על כל Brassica החם ולאחר מכן כפית את הירקות על גבי הבורגור.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בורגול
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
טפטוף עם רוטב יותר, מפזרים את השקדים, ומגישים מיד.