קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

Brigadeiro-כמהין שוקולד ברזילאי

Brigadeiro-כמהין שוקולד ברזילאי
Brigadeiro-כמהין שוקולד ברזילאי נטול גלוטן, מתאבנים. מתאים ל-40 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכריות צבעוניות, חלב מרוכז, אפיית קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בריגדירו ברזילאי אגוזי לוז, Brigadeiros (כמהין שוקולד ברזילאי), ו Brigadeiros (כמהין שוקולד ברזילאי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן מחבת רדודה גדולה או מגש עם חמאה. ב 4 ליטר סיר כבד לא מקל, חלב מרוכז חום, קקאו ו 2 כפות חמאה לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד התערובת היא עבה ומבריק ומתחיל למשוך הרחק התחתון בצד של סיר כאשר מחבת מוטה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים תערובת למחבת רדודה; מגניב לחלוטין (קירור כדי המשרד מהר יותר).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את שאר החומרים בקערות קטנות נפרדות. השתמש כפית או כדור מלון כדי סקופ תערובת כמהין, ולאחר מכן להשתמש משומן ידיים כדי לעצב לתוך 1-עד 1 1/2 אינץ ' כדורים.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מגלגלים כל כדור בפיסטוקים, שקדים, קוקוס או סוכריות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים בכוסות אפייה מיני נייר.
6
לאחסן מכוסה היטב בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או במקרר עד 1 שבוע.