קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

Brodetto di Cozze e Vongole con Bruschetta di Erbe (צדפות מאודות ומרק Mussel)

Brodetto di Cozze e Vongole con Bruschetta di Erbe (צדפות מאודות ומרק Mussel)
המתכון Brodetto di Cozze e Vongole con Bruschetta di Erbe (צדפות מאודות ומרק Mussel) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 12 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 668 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח, פטרוזיליה, פתיתי צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מרק צדפות ומוסיל: Brodetto di Coze E Vongole, מולים וצדפות ביין לבן {Cozze e Vongole}, ו Insalata di cozze (סלט Mussel) (מתכונים דומים).

הוראות

1
1/2 כוס רוטב עגבניות בסיסי, מתכון כדלקמן;
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
2
מניחים סיר 12 עד 14 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני לחמם את השמן עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל הירוק, את השום ואת פתיתי צ ' ילי ומבשלים עד חום זהוב רך וקל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
4
מוסיפים את הצדפות ואת המולים ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
צדפותצדפות
5
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות, מכסים ומבשלים עד שצדפות ומולים פתוחים, כ-5 עד 6 דקות. בינתיים, גריל או טוסט הלחם עד די כהה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מוליםמולים
לחםלחם
צדפותצדפות
טוסטטוסט
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר טפטוף עם שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
7
מפזרים עשבי תיבול קצוצים וכמה מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
עשבי תיבולעשבי תיבול
8
הסר את המכסה מן מחבת הצדפה, להוסיף פטרוזיליה ומערבבים דרך. מחלקים את המרק, את הצדפות ואת המולים בין 4 קערות, העליון עם ברוסקטה ומגישים.;
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו