Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גבינת Brousse מ 'הבית עשה החורף. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, חלב פרה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: הל, לחמניות כתומות מ ' הבית עשה את החורף, Vol-au-Vent מלא Celeriac שמנת & פטריות בר מ ' בית עשה חורף, ו סלט מנומר עם קינואה, כרישה, בייקון, & Chervil מ ' בית עשה חורף.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חלב חום, מיץ לימון ומלח עד שהחלב מתחיל להתעקל. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות, עד מי גבינה ברורה הופרדה מן הגבינה המוצקה.
קו מסננת עם בכותנה נקייה, להגדיר אותו על קערה, ויוצקים בתערובת. לאסוף ולשמור את הנוזל (מי גבינה), כפי שאתה יכול להשתמש בו כדי להפוך את לחם סודה.
לסחוט את הגבינה כדי להסיר כמה שיותר מי גבינה ככל האפשר.
לחץ על הבד עם הגבינה הטרייה לתוך פייזל, או מיכל קטן עם כמה חורים. אתה יכול לעשות את זה בעצמך פחית או כוס פלסטיק שבו אתה לתקוע כמה חורים.
בואו חברת הגבינה במקרר לפחות 1 שעה. לאכול רגיל, או עם דבש לארוחת בוקר, או על סלט.