קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

Brûlée אפרסקים ושמנת

Brûlée אפרסקים ושמנת
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסקים וקרם ברולה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמנת מתוקה, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, אפרסקים וגלידת שמנת (לא טבח, ללא ביצה), ו אפרסקים תוצרת בית לא נטישה וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קרם בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל חצי לאורכו, לגרד זרעים, ולהוסיף תרמיל שעועית; להביא מבשלים, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
שלב 1/3 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערת ערבוב, לטאטא עד חלקה. לאט להוסיף קרם חם לתערובת ביצים, לטאטא כל הזמן. הגדר קערה המכילה תערובת ביצה על סיר של מים רותחים. (אל תאפשר קערה לגעת במים.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
תערובת להקציף כל הזמן על 9 דקות או עד שהוא מגיע 180 ומעילים בחזרה של כף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר קערה מחום, ומניח באמבט קרח, ערבוב מדי פעם עם מרית; לאפשר תערובת להתקרר לחלוטין. (או להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות, ולהירגע בן לילה.)
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
התערובת תתעבה מעט בעת הקירור.
6
חותכים צמרות את אפרסקים, בזהירות חלול אותם החוצה, להשליך בור. (פרוס חלק דק מהתחתית, במידת הצורך, כדי לעזור לאפרסקים לשבת זקוף.) למלא כל אפרסק עם כ 1/4 כוס פודינג, החלקה כך תערובת היא אפילו עם החלק העליון של אפרסק. מקררים עד מוכן לשרת, עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
מפזרים שכבה דקה של סוכר על כל אפרסק מלא פודינג; סוכר caramelize באמצעות לפיד מטבח, שמירה על לפיד נע בכל העת לצביעה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
מגישים בתוך שעה 1 של בראונינג סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי