קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

Brûlée אפרסקים ושמנת

Brûlée אפרסקים ושמנת
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסקים וקרם ברולה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמנת מתוקה, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, אפרסקים וגלידת שמנת (לא טבח, ללא ביצה), ו אפרסקים תוצרת בית לא נטישה וגלידת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קרם בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל חצי לאורכו, לגרד זרעים, ולהוסיף תרמיל שעועית; להביא מבשלים, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
שלב 1/3 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערת ערבוב, לטאטא עד חלקה. לאט להוסיף קרם חם לתערובת ביצים, לטאטא כל הזמן. הגדר קערה המכילה תערובת ביצה על סיר של מים רותחים. (אל תאפשר קערה לגעת במים.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
תערובת להקציף כל הזמן על 9 דקות או עד שהוא מגיע 180 ומעילים בחזרה של כף.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
הסר קערה מחום, ומניח באמבט קרח, ערבוב מדי פעם עם מרית; לאפשר תערובת להתקרר לחלוטין. (או להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות, ולהירגע בן לילה.)
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
התערובת תתעבה מעט בעת הקירור.
6
חותכים צמרות את אפרסקים, בזהירות חלול אותם החוצה, להשליך בור. (פרוס חלק דק מהתחתית, במידת הצורך, כדי לעזור לאפרסקים לשבת זקוף.) למלא כל אפרסק עם כ 1/4 כוס פודינג, החלקה כך תערובת היא אפילו עם החלק העליון של אפרסק. מקררים עד מוכן לשרת, עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
מפזרים שכבה דקה של סוכר על כל אפרסק מלא פודינג; סוכר caramelize באמצעות לפיד מטבח, שמירה על לפיד נע בכל העת לצביעה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
8
מגישים בתוך שעה 1 של בראונינג סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה