קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

Bucatini alla Carbonara

Bucatini alla Carbonara
המתכון Bucatini alla Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פלפל, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, Bucatini Carbonara, ו Bucatini Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף guanciale; לבשל עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
3
הסר מהחום.
4
להביא 6 ליטרים מים ומלח לרתיחה בסיר 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים פסטה לסיר; מערבבים. כיסוי; להחזיר מים לרתיחה. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/2 כוס מים לבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
שלב 1/4 כוס שמורות בישול מים, 1/2 כוס גבינה, ושאר החומרים בקערה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים תערובת ביצים ופסטה לגואנסיאלה.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים מחבת על אש נמוכה. מבשלים 5 דקות או עד שהרוטב מתעבה והפסטה היא אל דנטה, משליכה כל הזמן. (לא לבשל יתר על המידה או רוטב יהיה קרדל.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מהחום. מערבבים הנותרים 1/4 כוס שמורות בישול מים; לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מניחים על תערובת 1 כוס פסטה על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם 2 כפיות שנותרו גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.