Buche De Noel
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 97%. נסו Buche De Noel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו 10x15 מחבת ג 'לירול אינץ' עם נייר קלף. בקערה גדולה, קרם שוט, סוכר 1/2 כוס ממתקים, 1/2 כוס קקאו, ו 1 כפית וניל עד עבה ונוקשה. להכניס למקרר.
בקערה גדולה, להשתמש במערבל חשמלי להכות חלמונים ביצה עם 1/2 כוס סוכר עד עבה וחיוור. להתמזג 1/3 כוס קקאו, 1 1/2 כפיות וניל, ומלח. בקערת זכוכית גדולה, באמצעות מקציפים נקיים, מקציפים חלבונים ביצה לפסגות רכות. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, והכה עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות. מיד לקפל את תערובת חלמון לתוך הלבנים.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
אופים במשך 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש,או עד העוגה מעיינות בחזרה כאשר נגע קל. אבק צלחת נקייה עם סוכר ' ממתקים. הפעל סכין סביב קצה המחבת, ולהפוך את העוגה החמה על המגבת.
הסר והשלך נייר קלף. החל בקצה הקצר של העוגה, לגלגל את העוגה עם המגבת. מגניב במשך 30 דקות.
לפרוש את העוגה, ולהפיץ את המילוי כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצה.
מגלגלים את העוגה עם המילוי בפנים.
מניחים את צד התפר על צלחת הגשה, ומקררים עד ההגשה. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.