Buche De Noel (עוגת חג ללא דגנים, ללא גלוטן)
גשו לסופר וקנו ביצים ממולאות, שמנת כבדה, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: שוקולד וקוקוס Bûche De Noël (ללא גלוטן), מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו עוגות לבה מותכת פטל (ללא דגנים, ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי paleo, 100% דגנים מלאים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט.
חותכים את נייר הקלף כדי להתאים בתוך מחבת גליל הג ' לי.משמנים את נייר הקלף עם חמאה או שמן קוקוס, ואז אבק עם קומץ של חרוב או אבקת קקאו ואז בשורה את מחבת גליל הג ' לי עם נייר קלף מוכן.
להקציף שישה חלמונים ביצה יחד עם ארבע כפות סוכר קנה לא מזוקק, מלח ים דאש, חרוב או אבקת קקאו ותמצית וניל עם גרידה של תפוז אחד עד חלקה, שמנת ועבה.היכו שש חלבוני ביצה עם רבע כפית שמנת של טרטר ושתי כפות סוכר קנה לא מזוקק עד פסגות רכות טופס.מקפלים מוכה תערובת ביצה לבן לתוך תערובת חלמון ביצה וקקאו.שפוך את הבלילה מעל למחבת רול ג ' לי על הקלף.
אופים את העוגה ב 375 מעלות פרנהייט במשך רבע שעה.
הסר מהתנור ולאפשר cool.As העוגה מקררת קצפת שמנת כבדה עם כף אחת סוכר קנה לא מזוקק ואת התוכן של שעועית וניל אחד עד פסגות נוקשות טופס. שמור.בנדיבות אבק את העוגה עם קקאו נוסף או אבקת חרוב.לאחר העוגה התקררה, בעדינות להפוך אותו על מתיחה של רדיד אלומיניום או מגבת מטבח.
מורחים קצפת על העוגה, ואז מגלגלים בעדינות את אורך העוגה ומניחים אותה על מגש הגשה. עוגת הקקאו מאובקת לעשות סדק, חושף מרקם דמוי קליפה ומראה; עם זאת, אם אתה מוצא את הסדקים לא מושך אתה יכול גם להקפיא את העוגה עם גנאש שוקולד.חותכים את הקצוות של הגליל בזווית, ולאחר מכן מצמידים אותם לצד היומן.אבק עם קקאו נוסף או אבקת חרוב, אם תרצה, ומגישים.