קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

Buche De Noel (עוגת חג ללא דגנים, ללא גלוטן)

Buche De Noel (עוגת חג ללא דגנים, ללא גלוטן)
גשו לסופר וקנו ביצים ממולאות, שמנת כבדה, שמן קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: שוקולד וקוקוס Bûche De Noël (ללא גלוטן), מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו עוגות לבה מותכת פטל (ללא דגנים, ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי paleo, 100% דגנים מלאים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את נייר הקלף כדי להתאים בתוך מחבת גליל הג ' לי.משמנים את נייר הקלף עם חמאה או שמן קוקוס, ואז אבק עם קומץ של חרוב או אבקת קקאו ואז בשורה את מחבת גליל הג ' לי עם נייר קלף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שמן קוקוסשמן קוקוס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להקציף שישה חלמונים ביצה יחד עם ארבע כפות סוכר קנה לא מזוקק, מלח ים דאש, חרוב או אבקת קקאו ותמצית וניל עם גרידה של תפוז אחד עד חלקה, שמנת ועבה.היכו שש חלבוני ביצה עם רבע כפית שמנת של טרטר ושתי כפות סוכר קנה לא מזוקק עד פסגות רכות טופס.מקפלים מוכה תערובת ביצה לבן לתוך תערובת חלמון ביצה וקקאו.שפוך את הבלילה מעל למחבת רול ג ' לי על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
נייר אורזנייר אורז
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים את העוגה ב 375 מעלות פרנהייט במשך רבע שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור ולאפשר cool.As העוגה מקררת קצפת שמנת כבדה עם כף אחת סוכר קנה לא מזוקק ואת התוכן של שעועית וניל אחד עד פסגות נוקשות טופס. שמור.בנדיבות אבק את העוגה עם קקאו נוסף או אבקת חרוב.לאחר העוגה התקררה, בעדינות להפוך אותו על מתיחה של רדיד אלומיניום או מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרובאבקת חרוב
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מורחים קצפת על העוגה, ואז מגלגלים בעדינות את אורך העוגה ומניחים אותה על מגש הגשה. עוגת הקקאו מאובקת לעשות סדק, חושף מרקם דמוי קליפה ומראה; עם זאת, אם אתה מוצא את הסדקים לא מושך אתה יכול גם להקפיא את העוגה עם גנאש שוקולד.חותכים את הקצוות של הגליל בזווית, ולאחר מכן מצמידים אותם לצד היומן.אבק עם קקאו נוסף או אבקת חרוב, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
אבקת חרובאבקת חרוב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
נביחהנביחה
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי