Buona Lisa פיצה
פיצה Buona Lisa עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1398 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא גבינת מוצרלה, בזיליקום, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו הפיצה הצמחונית של ליסה, בלוגר אורח: ליסה, בריטני וריילי עושות מאפינס פיצה, ו הגרנולה של ליסה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה הפוכה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 50
לזרוק את פלפלים קלויים, עגבניות, בזיליקום ושום טחון עם 1 כף שמן זית בקערה; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים את השום פרוס הנותרים 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד הזהב, על 1 דקה. מגניב במקצת.
למתוח או לגלגל את הבצק פיצה לתוך סיבוב 12-14 אינץ ' על משטח מקומח קלות. אבקת בנדיבות קליפת פיצה או תבנית אפייה הפוכה אחרת עם קמח תירס ומניחים את הבצק על גבי.
טפטוף עם קצת שמן שום העונה עם מלח. למעלה עם תערובת מוצרלה, פרובולונה ופלפל עגבניות, ואז מפזרים צנוברים ושום פרוס.
להחליק את הפיצה על אבן פיצה שחומם מראש או תבנית אפייה ומבשלים עד הקרום הוא זהוב ופריך והגבינה נמסה, 10 עד 15 דקות. למעלה עם גבינת עיזים לפני חיתוך.