Butterbeer III
Butterbeer III נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, מים, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 25 דקות. . עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ביר חמאה, ביר חמאה, ו ביר חמאה.
הוראות
מערבבים את הסוכר החום והמים יחד בסיר קטן על חום בינוני; מביאים לרתיחה עדינה, ומבשלים עד התערובת קוראת 240 מעלות F (115 מעלות C) על מדחום ממתקים. כאשר כמות קטנה של סירופ הוא ירד לתוך כוס מים קרים, זה צריך ליצור כדור רך.
מוסיפים את החמאה, המלח, חומץ סיידר, ו 1/4 כוס שמנת כבדה, ומערבבים.
הסר מן החום ולהניח בצד כדי להתקרר לחלוטין; לערבב את תמצית הרום לתוך תערובת מקורר.
שלב 2 כפות של סירופ קרם סוכר חום עם הנותרים 1/2 כוס שמנת כבדה בקערה שאינה פלסטיק; להכות עם מיקסר חשמלי עד קצפת ושמנת מחזיקה פסגות רכות, 2 עד 3 דקות.
יוצקים על 1/4 כוס של תערובת הסוכר חום הנותרים לתוך כוס גבוהה; מערבבים על 1/4 של בקבוק סודה שמנת לתוך תערובת שמנת. למעלה עם שארית הסודה קרם בבקבוק. למעלה עם כ 1/4 של קצפת. חזור עם עוד 3 כוסות להגיש.