Butternut סקווש Mostarda
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Butternut סקווש Mostardan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 338 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא דלורית, שמן חרדל, תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף} (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל פאן סאוט ישר צדדי גדול עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל האדום, פלפל אדום כתוש, ומתבלים במלח. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים, 7 עד 8 דקות.
מוסיפים את הסקווש, חמוציות מיובשות, סוכר, חומץ שמפניה, גרידת תפוזים, זרעי חרדל, אבקת חרדל, ומתבלים במלח. מערבבים לשלב.
להוסיף 1 כוס מים ולהביא לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 10 דקות.
הסר את המכסה ומבשל עוד 15 דקות, ערבוב הסקווש לעתים קרובות עד הנוזל התאדה ואת הדלעת היא עקביות כמו chutney. בדוק כדי לוודא שהסקווש מבושל דרך ורך אבל עדיין יכול להחזיק את צורתו. מערבבים עירית טפטוף עם שמן חרדל.