קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

Butternut סקווש לזניה אגוזי לוז

Butternut סקווש לזניה אגוזי לוז
גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו Butternut סקווש לזניה אגוזי לוז, דלעת סקווש, תפוח, מאפינס אגוזי לוז, ו פיצה דלורית עם בצק אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים דלעת, שום, מלח, פלפל לבן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סקווש הוא רק רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
שוםשום
סקוושסקווש
מלחמלח
3
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה, מרווה ואגוזים. מילוי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
אגוזיםאגוזים
מרווהמרווה
1
לבשל שום בחמאה בסיר כבד 3 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מפחיתים את החום ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
לטאטא במלח ופלפל לבן ולהסיר מהחום. להשליך עלה דפנה. (לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה אם לא להשתמש מיד.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
עלי דפנהעלי דפנה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מקציףמקציף
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לזרוק גבינות יחד.
3
מורחים 1/2 כוס רוטב בחמאה 13 - על ידי 9-על 2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית (או אחר רדוד 3-quart צלחת אפייה) ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, משאיר רווחים בין הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים עם רוטב 2/3 כוס ושליש אחד של מילוי, ואז מפזרים עם 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות, החל גיליונות פסטה וכלה גבינה. למעלה עם 3 גיליונות פסטה שנותרו, רוטב שנותר, והגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינהגבינה
רוטברוטב
5
בחוזקה לכסות את תבנית אפייה עם נייר חמאה ואופים לזניה באמצע תנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
הסר רדיד ואופים עד זהב מבעבע, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
בואו לזניה לעמוד 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
1
* מילוי ורוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב