גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו Butternut סקווש לזניה אגוזי לוז, דלעת סקווש, תפוח, מאפינס אגוזי לוז, ו פיצה דלורית עם בצק אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה עמוקה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים דלעת, שום, מלח, פלפל לבן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סקווש הוא רק רך, על 15 דקות.
לבשל שום בחמאה בסיר כבד 3 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מפחיתים את החום ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
לטאטא במלח ופלפל לבן ולהסיר מהחום. להשליך עלה דפנה. (לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה אם לא להשתמש מיד.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
עלי דפנה
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מקציף
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לזרוק גבינות יחד.
3
מורחים 1/2 כוס רוטב בחמאה 13 - על ידי 9-על 2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית (או אחר רדוד 3-quart צלחת אפייה) ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, משאיר רווחים בין הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תבנית אפייה
4
מורחים עם רוטב 2/3 כוס ושליש אחד של מילוי, ואז מפזרים עם 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות, החל גיליונות פסטה וכלה גבינה. למעלה עם 3 גיליונות פסטה שנותרו, רוטב שנותר, והגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
גבינה
רוטב
5
בחוזקה לכסות את תבנית אפייה עם נייר חמאה ואופים לזניה באמצע תנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
רדיד אלומיניום
6
הסר רדיד ואופים עד זהב מבעבע, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
7
בואו לזניה לעמוד 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
1
* מילוי ורוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר בנפרד, מכוסה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.