קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

Buñuelos de Rodilla (פרגיות חג המולד מקסיקניות)

Buñuelos de Rodilla (פרגיות חג המולד מקסיקניות)
המתכון Buñuelos דה Rodilla (מקסיקני חג המולד Fritters) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 4 שעות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו Buñuelos (כיסונים מקסיקניים), Bunuelos colombianos: חטיפי גבינה קולומביאנית, ו אצות ים מטוגנות (Buñuelos de Algas) מרושאס, אורוגוואי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Buñuelos: בסיר, להביא מים, סוכר וליקר (אם שימוש) כדי להתבשל על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף שומן חזיר או חמאה לתוך תערובת קמח עד התערובת מתפוררת. לעבוד ביצים עם קצות האצבעות עד incorporated, ולאחר מכן, בהדרגה להוסיף את מי הסוכר החמים, הוספת מספיק כדי להפוך בצק מלוכד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שומן חזירשומן חזיר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
ללוש את הבצק על משטח עבודה נקי ויבש עד חלקה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מכסים את הבצק ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
בינתיים, לכסות משטח עבודה נקי, יבש עם כמה מגבות מטבח נקי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
מחלקים את הבצק לכ-1 אינץ ' חתיכות לגלגל כל אחד לכדור. באמצעות סיכה מתגלגלת (הבצק צריך להיות חלק אבל לא דביק—flouring משטח העבודה אינו הכרחי), לגלגל כל כדור לתוך מעגל בקוטר 6-7 אינץ ' - כל buñuelo צריך להיות דק מספיק כדי להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מסדרים את עיגולי הבצק על פני השטח מרופדים במגבת ונותנים לנוח 45 דקות. סובב את העיגולים ולאפשר להתייבש 45 דקות נוספות. הבצק ירגיש נייר למגע לאחר תקופת הייבוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
קו 2 דפי אפייה עם 2 שכבות נייר מגבות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 350 ° F. (שמן צריך להיות 1 - עד 1/2 אינץ ' עמוק). פריי buñuelos 1-2 בכל פעם עד צד אחד זהב, 30-60 שניות. להתהפך עם מלקחיים, ומטגנים עד הצד הנגדי הוא זהב, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מעבירים למגשים מוכנים וחוזרים עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1
מערבבים piloncillo, סוכר חום, או סוכר, מים, קינמון, ו aniseeds להרתיח מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת היא syrupy, 5 עד 7 דקות. מסננים סירופ, להשליך מוצקים, טפטוף מעל buñuelos או לשרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
PanelaPanela
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מגישים bunuelos עם סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."