Buñuelos de Rodilla (פרגיות חג המולד מקסיקניות)
המתכון Buñuelos דה Rodilla (מקסיקני חג המולד Fritters) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 4 שעות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו Buñuelos (כיסונים מקסיקניים), Bunuelos colombianos: חטיפי גבינה קולומביאנית, ו אצות ים מטוגנות (Buñuelos de Algas) מרושאס, אורוגוואי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור Buñuelos: בסיר, להביא מים, סוכר וליקר (אם שימוש) כדי להתבשל על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף שומן חזיר או חמאה לתוך תערובת קמח עד התערובת מתפוררת. לעבוד ביצים עם קצות האצבעות עד incorporated, ולאחר מכן, בהדרגה להוסיף את מי הסוכר החמים, הוספת מספיק כדי להפוך בצק מלוכד.
ללוש את הבצק על משטח עבודה נקי ויבש עד חלקה, 10 עד 15 דקות.
מכסים את הבצק ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
בינתיים, לכסות משטח עבודה נקי, יבש עם כמה מגבות מטבח נקי.
מחלקים את הבצק לכ-1 אינץ ' חתיכות לגלגל כל אחד לכדור. באמצעות סיכה מתגלגלת (הבצק צריך להיות חלק אבל לא דביק—flouring משטח העבודה אינו הכרחי), לגלגל כל כדור לתוך מעגל בקוטר 6-7 אינץ ' - כל buñuelo צריך להיות דק מספיק כדי להיות שקוף.
מסדרים את עיגולי הבצק על פני השטח מרופדים במגבת ונותנים לנוח 45 דקות. סובב את העיגולים ולאפשר להתייבש 45 דקות נוספות. הבצק ירגיש נייר למגע לאחר תקופת הייבוש.
קו 2 דפי אפייה עם 2 שכבות נייר מגבות.
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 350 ° F. (שמן צריך להיות 1 - עד 1/2 אינץ ' עמוק). פריי buñuelos 1-2 בכל פעם עד צד אחד זהב, 30-60 שניות. להתהפך עם מלקחיים, ומטגנים עד הצד הנגדי הוא זהב, 30 עד 45 שניות.
מעבירים למגשים מוכנים וחוזרים עם הבצק שנותר.
מערבבים piloncillo, סוכר חום, או סוכר, מים, קינמון, ו aniseeds להרתיח מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת היא syrupy, 5 עד 7 דקות. מסננים סירופ, להשליך מוצקים, טפטוף מעל buñuelos או לשרת לצד.
מגישים bunuelos עם סירופ חם.