קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

Buñuelos de Rodilla (פרגיות חג המולד מקסיקניות)

Buñuelos de Rodilla (פרגיות חג המולד מקסיקניות)
המתכון Buñuelos דה Rodilla (מקסיקני חג המולד Fritters) יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 4 שעות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו Buñuelos (כיסונים מקסיקניים), Bunuelos colombianos: חטיפי גבינה קולומביאנית, ו אצות ים מטוגנות (Buñuelos de Algas) מרושאס, אורוגוואי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Buñuelos: בסיר, להביא מים, סוכר וליקר (אם שימוש) כדי להתבשל על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף שומן חזיר או חמאה לתוך תערובת קמח עד התערובת מתפוררת. לעבוד ביצים עם קצות האצבעות עד incorporated, ולאחר מכן, בהדרגה להוסיף את מי הסוכר החמים, הוספת מספיק כדי להפוך בצק מלוכד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שומן חזירשומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ללוש את הבצק על משטח עבודה נקי ויבש עד חלקה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מכסים את הבצק ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6
בינתיים, לכסות משטח עבודה נקי, יבש עם כמה מגבות מטבח נקי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
מחלקים את הבצק לכ-1 אינץ ' חתיכות לגלגל כל אחד לכדור. באמצעות סיכה מתגלגלת (הבצק צריך להיות חלק אבל לא דביק—flouring משטח העבודה אינו הכרחי), לגלגל כל כדור לתוך מעגל בקוטר 6-7 אינץ ' - כל buñuelo צריך להיות דק מספיק כדי להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מסדרים את עיגולי הבצק על פני השטח מרופדים במגבת ונותנים לנוח 45 דקות. סובב את העיגולים ולאפשר להתייבש 45 דקות נוספות. הבצק ירגיש נייר למגע לאחר תקופת הייבוש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
קו 2 דפי אפייה עם 2 שכבות נייר מגבות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 350 ° F. (שמן צריך להיות 1 - עד 1/2 אינץ ' עמוק). פריי buñuelos 1-2 בכל פעם עד צד אחד זהב, 30-60 שניות. להתהפך עם מלקחיים, ומטגנים עד הצד הנגדי הוא זהב, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מעבירים למגשים מוכנים וחוזרים עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1
מערבבים piloncillo, סוכר חום, או סוכר, מים, קינמון, ו aniseeds להרתיח מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד תחתית בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד התערובת היא syrupy, 5 עד 7 דקות. מסננים סירופ, להשליך מוצקים, טפטוף מעל buñuelos או לשרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
PanelaPanela
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מגישים bunuelos עם סירופ חם.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."