קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

Cacciatore עוף

Cacciatore עוף
Cacciatore עוף דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קורנית צרור, שעועית ירוקה מטוגנת, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית לשים על חום גבוה. מתבלים את העוף במלח. כדי לטעום, וחום בשמן החם, עובד בקבוצות, במידת הצורך. לאחר כל העוף הוא חום, להסיר אותו לצלחת ולהשליך את רוב השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
אם יש צורך המעיל התחתון של המחבת, להוסיף כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הבצל ופלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח, לפי הטעם, וזיעה על אש נמוכה במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את השום והזיעה במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיף את הפלפלים ומבשלים עד שהם רכים, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
9
להחזיר את העוף למחבת ולהוסיף את העגבניות; טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את צרור הקורנית ואת עלי המפרץ. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. בדוק את רמת הרוטב מעת לעת במהלך תהליך הבישול ומלא אותו במים לפי הצורך; רמת הנוזל צריכה להיות על אפילו עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
הסר את העוף מהסיר ולסדר אותו על מגש הגשה יפה. לטעום את הרוטב לתיבול ולהתאים במידת הצורך. לרפרף את פני השטח של הרוטב אם שמנוני יתר על המידה. כפית את הרוטב על העוף ומגישים. יש לזה טעם של עוף!
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון