Cacciatore עוף דורש סביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 950 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קורנית צרור, שעועית ירוקה מטוגנת, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית לשים על חום גבוה. מתבלים את העוף במלח. כדי לטעום, וחום בשמן החם, עובד בקבוצות, במידת הצורך. לאחר כל העוף הוא חום, להסיר אותו לצלחת ולהשליך את רוב השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אם יש צורך המעיל התחתון של המחבת, להוסיף כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הבצל ופלפל אדום מרוסק, מתבלים במלח, לפי הטעם, וזיעה על אש נמוכה במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את השום והזיעה במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיף את הפלפלים ומבשלים עד שהם רכים, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, לפי הטעם ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
9
להחזיר את העוף למחבת ולהוסיף את העגבניות; טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את צרור הקורנית ואת עלי המפרץ. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. בדוק את רמת הרוטב מעת לעת במהלך תהליך הבישול ומלא אותו במים לפי הצורך; רמת הנוזל צריכה להיות על אפילו עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר את העוף מהסיר ולסדר אותו על מגש הגשה יפה. לטעום את הרוטב לתיבול ולהתאים במידת הצורך. לרפרף את פני השטח של הרוטב אם שמנוני יתר על המידה. כפית את הרוטב על העוף ומגישים. יש לזה טעם של עוף!
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.