עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1086 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך לימון, בצל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. וזה נהדר. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן תנור לבנים שריפת עץ שלך על פי הוראות היצרן או מחממים תנור קונבנציונאלי ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפלפלים על גיליון עוגיות ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הפלפלים במשך 15 דקות, הופכים מעת לעת עם מלקחיים, כך שהם באמת חרוך שלפוחיות על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
שים את הפלפלים לתוך קערה, לכסות בניילון נצמד, קיטור במשך כ 10 דקות כדי לשחרר את העורות. משוך את הליבות ואת הזרעים מן הפלפלים לקלף את עורות מושחרים; קוצצים בגסות את הפלפלים לחתיכות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מתבלים את הקמח באבקת השום, אורגנו מיובש וכמות נכבדה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורגנו מיובש
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה רדודה. תחפור את חתיכות העוף בקמח ותקיש את העודף. לטבול כל פיסת ביצה לשטוף מעיל, ואז לדלות שוב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים מחבת חסינת תנור גדולה מעל חום בינוני ויוצקים בערך 1/4 אינץ ' של שמן. מטגנים את העוף בקבוצות, עור בצד למטה, עד פריך, על 5 דקות. להפוך את העוף מעל ולשחום את הצד השני על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את העוף לצלחת צד; זה לא יהיה מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
בזהירות לשפוך את השמן מהמחבת ולהוסיף 1/4 כוס שמן זית נקי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את המחבת בחזרה על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את האנשובי, פתיתי פלפל אדום, שום, בצל, עגבניות, פרוסות לימון, צלפים, 1/2 של פלפלים אדומים קלויים, ו 1/2 של בזיליקום; העונה עם מלח ופלפל. חלק זה של המתכון הולך להיות הבסיס שלך. מה שאנחנו מחפשים הוא עיסת ירקות ריחני, כך מבשלים במשך כ 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהכל מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מוסיף את שאר פלפלים קלויים ובזיליקום. הכנס את העוף לתבשיל ושפוך פנימה את היין ואת מרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
מעבירים את העוף cacciatore לתנור החם ומבשלים 20 עד 30 דקות עד העוף מבושל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.