Cacciatore עוף
עוף Cacciatore עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 598 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-293 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך שמן זית, שיני שום, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את חתיכות העוף עם 1 כפית של כל מלח ופלפל. לדלות את חתיכות העוף בקמח כדי מעיל בקלילות.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן מעל להבה בינונית-גבוהה.
מוסיף את חתיכות העוף למחבת ו לטגן רק עד חום, על 5 דקות לכל צד. אם כל העוף אינו מתאים למחבת, לטגן אותו ב 2 קבוצות.
מעבירים את העוף לצלחת ומניחים בצד.
מוסיף את פלפל, בצל ושום לאותו מחבת ו לטגן על חום בינוני עד הבצל הוא רך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, מרק, צלפים ואורגנו. להחזיר את חתיכות העוף למחבת ולהפוך אותם מעיל ברוטב. תביא את הרוטב לרתיחה. המשך להתבשל על חום בינוני-נמוך עד העוף הוא רק מבושל דרך, כ 30 דקות עבור חתיכות השד, ו 20 דקות עבור הירכיים.
באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף למגש. במידת הצורך, להרתיח את הרוטב עד שהוא מתעבה מעט, על 3 דקות. כפית את כל שומן עודף מעל הרוטב. כפית את הרוטב על העוף, ואז מפזרים את הבזיליקום ומגישים.