Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות
המתכון Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 10 דקות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. אנשים רבים עשו את המתכון הזה, ו-13120 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצי קרם קדברי, סוכריות, קרם חמאה וניל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו Cakespy: ביצי קרם קדברי בנדיקט, קרם קדברי ביצים מקושקשות, ו ביצים סקוטיות קרם קדברי (מתכונים דומים).
הוראות
תפתח את ביצת הקרם הראשונה שלך. תן לו מבט ארוך, קשה ולשאול אם הוא מוכן לפגוש את גורלה.
באמצעות הסכין החדה מאוד שלך, לחתוך בעדינות את הביצה בחצי אורך, בעקבות התפר שמחזיק את שני חצאי הביצה יחד. הביצה צריכה להפריד לשני חצאים נפרדים די בקלות; כל אחד יהיה מנה של פונדנט בפנים. השאר את הפונדנט בתוך חצאי הביצים.
באמצעות שקית מאפה מצויד קצה כוכב, צינור צהוב חמאה בספירלה, כך שהוא מכסה את כל חשוף בתוך כל חצי ביצה (ישירות על גבי פונדנט). אתה תשתמש על 1-2 כפיות ' שווה של ציפוי לכל ביצה.
מקשטים עם פצפוצים אדומים כדי לחקות את המראה של פפריקה.
חזור עם חצאי הביצה הנותרים.