Capirotada (פודינג לחם מקסיקני)
המתכון Capirotada (פודינג לחם מקסיקני) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לכו לחנות ותביאו את גבינת מונטריי, צימוקים זהובים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Capirotada (פודינג לחם מקסיקני), Capirotada (פודינג לחם מקסיקני), ו Capirotada de Agua (פודינג לחם מקסיקני) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות. זרוק מקלות קינמון.
מערבבים לחם, צימוקים, שקדים וחמאה בקערה גדולה.
טפטוף עם סירופ סוכר חם, זורק בעדינות למעיל. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם גבינה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת 30 דקות או עד 4 שעות.
אופים ב 350 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד גבינה הוא חום זהוב.