קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא

Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carciofi Ripieni:ארטישוקים ממולאים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, בקר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni), Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא), ו Carciofi של אנג'לינה Imbottiti (ארטישוק ממולא) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הלחם במים, ולאחר מכן להסיר מן המים לסחוט את הנוזל שנותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
חותכים כל ארטישוק גזוז ל 2 חתיכות ולהחזיק באמבט מים שאליו מיץ לימון נוספה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבשר, לחם ספוג, 1 ביצה, שום שן 1, מלח 1 כפית וקמצוץ של פלפל שחור טחון טרי ומערבבים היטב לשלב. טופס את התערובת לתוך 24 כדורים בצורת אליפסה בקוטר של כ 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את חתיכות ארטישוק מן המים acidulated ו לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מקום 1 כדורי בשר בין 2 חתיכות של ארטישוק, לחיצה להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6
מגלגלים כל" כריך " בקמח, מלטפים את העודף, ומניחים כל אחד על מגש הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בקערה קטנה, לנצח את 2 הביצים הנותרות ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בסיר גדול, כבד תחתית, חום 1 כוס שמן זית על חום גבוה עד רק עישון. טובלים את הארטישוקים בתערובת הביצה, נותנים לעודף לטפטף, ומבשלים בשמן החם עד שהם זהובים חומים מכל הצדדים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, כדי למנוע הורדת הטמפרטורה של השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הסר את הארטישוקים מן השמן עם עכביש או כף מחורץ לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הארטישוקים בשכבה אחת, לסדר את הארטישוקים ולהוסיף את העגבניות והמיצים שלהם, את הנותרים 1/4 כוס שמן זית, את שאר ציפורן של שום, את הבצל, פטרוזיליה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני, מורידים במידת הצורך כדי למנוע חריכה, במשך 20 עד 30 דקות, עד הנוזלים הם של עקביות עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים באופן מיידי.