Carciofi Ripieni: ארטישוק ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Carciofi Ripieni:ארטישוקים ממולאים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, בקר טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארטישוקים ממולאים (Carciofi Ripieni), Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא), ו Carciofi של אנג'לינה Imbottiti (ארטישוק ממולא) (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הלחם במים, ולאחר מכן להסיר מן המים לסחוט את הנוזל שנותר. תניח בצד.
חותכים כל ארטישוק גזוז ל 2 חתיכות ולהחזיק באמבט מים שאליו מיץ לימון נוספה עד מוכן לשימוש.
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבשר, לחם ספוג, 1 ביצה, שום שן 1, מלח 1 כפית וקמצוץ של פלפל שחור טחון טרי ומערבבים היטב לשלב. טופס את התערובת לתוך 24 כדורים בצורת אליפסה בקוטר של כ 1 אינץ'.
הסר את חתיכות ארטישוק מן המים acidulated ו לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מקום 1 כדורי בשר בין 2 חתיכות של ארטישוק, לחיצה להחזיק יחד.
מגלגלים כל" כריך " בקמח, מלטפים את העודף, ומניחים כל אחד על מגש הסדינים.
בקערה קטנה, לנצח את 2 הביצים הנותרות ולהוסיף קמצוץ של מלח.
בסיר גדול, כבד תחתית, חום 1 כוס שמן זית על חום גבוה עד רק עישון. טובלים את הארטישוקים בתערובת הביצה, נותנים לעודף לטפטף, ומבשלים בשמן החם עד שהם זהובים חומים מכל הצדדים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, כדי למנוע הורדת הטמפרטורה של השמן.
הסר את הארטישוקים מן השמן עם עכביש או כף מחורץ לנקז על מגבות נייר.
במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את הארטישוקים בשכבה אחת, לסדר את הארטישוקים ולהוסיף את העגבניות והמיצים שלהם, את הנותרים 1/4 כוס שמן זית, את שאר ציפורן של שום, את הבצל, פטרוזיליה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים מעל חום בינוני, מורידים במידת הצורך כדי למנוע חריכה, במשך 20 עד 30 דקות, עד הנוזלים הם של עקביות עבה למדי.