Carne de Cerdo Rellena (בשר חזיר ממולא בירקות)
אם יש לך כמון טחון, אפונה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר ממולא (Carne o Posta Rellena), פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף), ו Causa Rellena De Atun (Causa ממולא בטונה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, שום, בצל ירוק במעבד מזון ו puree.To צור את החלל עבור המילוי, להשתמש בסכין חדה ארוכה לחתוך חור 1 1/2 עד 2 אינץ ' דרך מרכז הצלי עושה חריץ לאורכו. סובב את הבשר וחתוך חריץ נוסף באותו מקום כך שהסכין שלך תשלים את החלל.ממלאים את החזיר באפונה, גזר וחצי מתערובת הבצל, דוחפים עם האצבעות כדי לוודא שהמילוי עובר את כל הדרך. לקשור את קצה החזיר כך המילוי לא יוצא.
מניחים את החזיר בשקית נעילה zip, להוסיף את שאר תערובת הבצל, מלח pepper.Be בטוח חזיר מכוסה במרינדה ומקרר לפחות 3 שעות או overnight.In סיר גדול, מניחים את מי החזיר הממולאים, סזון גויה ואבקת כמון. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ולבשל במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות, ערבוב מדי פעם.dd תפוחי אדמה ו yuca, ומבשלים במשך 30 דקות נוספות או עד הירקות מכרזים.