קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Carne de Cerdo Rellena (בשר חזיר ממולא בירקות)

Carne de Cerdo Rellena (בשר חזיר ממולא בירקות)
אם יש לך כמון טחון, אפונה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר ממולא (Carne o Posta Rellena), פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף), ו Causa Rellena De Atun (Causa ממולא בטונה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצל, שום, בצל ירוק במעבד מזון ו puree.To צור את החלל עבור המילוי, להשתמש בסכין חדה ארוכה לחתוך חור 1 1/2 עד 2 אינץ ' דרך מרכז הצלי עושה חריץ לאורכו. סובב את הבשר וחתוך חריץ נוסף באותו מקום כך שהסכין שלך תשלים את החלל.ממלאים את החזיר באפונה, גזר וחצי מתערובת הבצל, דוחפים עם האצבעות כדי לוודא שהמילוי עובר את כל הדרך. לקשור את קצה החזיר כך המילוי לא יוצא.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים את החזיר בשקית נעילה zip, להוסיף את שאר תערובת הבצל, מלח pepper.Be בטוח חזיר מכוסה במרינדה ומקרר לפחות 3 שעות או overnight.In סיר גדול, מניחים את מי החזיר הממולאים, סזון גויה ואבקת כמון. להפחית את החום נמוך בינוני, לכסות ולבשל במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 30 דקות, ערבוב מדי פעם.dd תפוחי אדמה ו yuca, ומבשלים במשך 30 דקות נוספות או עד הירקות מכרזים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמון טחוןכמון טחון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מגישים מעל אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן