זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חתיכות אגוז, קמח ערמונים, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן), Castagnaccio (עוגת ערמונים איטלקית), ו Castagnaccio.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
להוסיף 1/2 כוס חלב קר לאט להוסיף את שאר החלב, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להרכיב בבלילה. משמנים 9 אינץ', לא מקל תבנית אפייה עם 1 כף שמן ויוצקים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
טפטף את החלק העליון עם השמן הנותר ולהפיץ 2 כפות רוזמרין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
אופים במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בעוד castagnaccio הוא בישול, לשלב את הזחל, את הנותרים 1 כף רוזמרין, פרושוטו, שום ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. מערבבים היטב לשלב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
הסר castagnaccio לשרת חם עם שכבה דקה של התפשטות לארדו על גבי.