Cavatappi Niçoise
Cavatappi Niçoise הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 374 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם מלח, טונה מוצקה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו Cavatappi ו Chard, Southwestern Cavatappi, ו Cavatappi Pomodoro (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית במים רותחים 3 דקות; להסיר עם כפית מחוררת. לשטוף מתחת למים קרים; לנקז.
מניחים שעועית בקערה גדולה. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז.
מסננים טונה דרך מסננת מעל קערה, שומר שמן. טונה פתית עם מזלג.
להוסיף טונה והבא 4 מרכיבים (דרך צלפים) לקערה; לזרוק.
שלב שמורות שמן, שמן זית, ושאר החומרים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת שמן על תערובת פסטה; לזרוק מעיל.