Cavatappi אפוי עם ארטישוק ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cavatappi אפוי עם ארטישוקים ושומר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 567 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לבבות ארטישוק, cavatappi, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו ארטישוק אפוי עם שומר, גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים, ו שומר מטוגן וארטישוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את cavatappi עד מאוד אל דנטה, 2 עד 3 דקות פחות מאשר התווית מכוונת; לנקז.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד השום הוא זהוב. לרסק את עגבניות שזיף למחבת עם הידיים שלך; לשטוף את כל פחית עם 1/2 כוס מים ולהוסיף את המים למחבת.
מוסיפים את הבזיליקום; מבשלים, חשופים, עד שהרוטב מעובה, כ -15 דקות. לזרוק את הבזיליקום; מתבלים את הרוטב עם מלח. (לחלופין, מחממים 4 כוסות רוטב עגבניות מוכן.)
מערבבים את הריקוטה לתוך הרוטב, ולאחר מכן מוסיפים את לבבות ארטישוק ושומר.
מברשת 3-4 ליטר אפייה עם שמן זית. זרוק את הפסטה המבושלת עם הרוטב וחצי מכל גבינה.
מורחים בתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים את הגבינה שנותרה על הפסטה.
אופים, חשוף, עד השחמה, כ -15 דקות.
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.