תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Cavatelli Primaveran. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 309 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שן שום, אספרגוס, cavatelli של ננה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Cavatelli וברוקולי, Cavatelli עם ברוקולי, ו Tuscany Cavatelli.
הוראות
1
מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים; מוסיפים cavatelli תוצרת בית בזהירות, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד פסטה הוא כמעט רך, ערבוב בעדינות. מערבבים באספרגוס, ומבשלים 2 דקות או עד פריך-מכרז. מניחים קערת פסטה גדולה ורדודה בכיור; מניחים מסננת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמן חום ושום במחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני-נמוך 1 דקה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות, להיזהר לא שום חום. כבה את החימום. מערבבים עגבניות ובזיליקום; להשליך שום. כף פסטה ואספרגוס למחבת; מערבבים בעדינות על חום בינוני 2 דקות או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף נוזל פסטה שמור, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי להרטיב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
יוצקים מים מתוך קערת הגשה; לנגב יבש, ולמלא עם פסטה.