Cavatelli עם ארוגולה & ריקוטה סלטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון; יותר, שום, cavatelli, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה, סלט שומר, ארוגולה וריקוטה סלטה, ו סלט ארוגולה מרוקאי עם סלק וריקוטה סלטה.
הוראות
1
בקערה קטנה, להקציף את שמן הזית, זיתים, מיץ לימון, שום, טימין, פלפל שחור, קאיין. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה ומבשלים את cavatelli עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Cavatelli
סטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
בלילת לחם תירס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז אותו היטב ולהחזיר אותו למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הארוגולה ואת תערובת שמן הזית, מתקפלים בעדינות עד שהמרכיבים משולבים.