CERTOÂ ® ג'לי דובדבן בר
CERTO ® ג'לי דובדבן בר עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגיש 112 . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך סוכר, מיץ, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו CERTO® ג'לי פלפל חמש, CERTO ® ג'לי סמבוק, ו Certoâ ® ג'לי פטל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
מניחים בסיר; מוסיפים מים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
יוצקים פירות מוכנים לתוך הגבינה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות מיץ לתוך 6-או 8-qt. סיר.
מערבבים סוכר לתוך מיץ בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים לחלץ. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
להוסיף מים רותחים, הכרחי.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)