CERTOÂ ® ג'לי סמבוק
CERTO ® ג'לי סמבוק נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני תבלין. מתכון זה מספק 112 מנות. עם 52 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 3 אוהדים. אם יש לך חמאה, סוכר, מיץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו CERTO® ג'לי פלפל חמש, CERTO ® ג'לי דובדבן בר, ו Certoâ ® ג'לי פטל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
הסר ולהשליך גבעולים גדולים מן elderberries. לרסק פירות ביסודיות; מקום בסיר. מבשלים עד מיץ מתחיל לזרום, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים 15 דקות., ערבוב מדי פעם.
מניחים שלוש שכבות של גזה לחה או שקית ג ' לי בקערה גדולה.
יוצקים פירות מוכנים לתוך הגבינה. לקשור cheesecloth סגור; לתלות ולתת לטפטף לתוך קערה עד טפטוף מפסיק. תלחץ בעדינות. למדוד בדיוק 3 כוסות מיץ לתוך 6-או 8-qt. סיר. מערבבים במיץ לימון.
מערבבים סוכר לתוך מיץ בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפקטין. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
מצקת במהירות לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 5 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)