Cerveza סטייק
סטייק Cerveza עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 779 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך פלפל, מלח ופלפל, עלי כוסברה טריים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו מרגריטות Cerveza, כנפי עוף בסרווזה, ו Guisado a La Cerveza (בשר טנדרלוין ונזיד בירה) (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון resealable לשלב בצל, שום, מיץ לימון, בירה, חומץ ותבלינים צ ' ילי. לעסות את הגב כדי לערבב את החומרים.
מניחים את הסטייק לתוך השקית, לסחוט את האוויר החוצה ולאטום. להשרות במקרר לפחות 4 שעות, או לילה אבל לא יותר מ 18 שעות.
הגדר גריל או מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה. באח שמן כאשר מוכן להתחיל צליה.
בואו סטייקים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 עד 30 דקות לפני צלייה.
מניחים על גריל חם, משומן ומבשלים 4 דקות בצד עבור נדיר בינוני (145 מעלות F).
יוצקים את המרינדה למחבת גדולה מעל חום בינוני. להפחית בחצי או עד מעובה, על 10 עד 15 דקות
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. חותכים סטייק על פני התבואה ומגישים עם סלט אורז מתובלן ומרינדה מופחתת.
מחממים שמן על חום בינוני בסיר רוטב בינוני.
מוסיפים שום, אורז וטחון במשך 2 דקות עד אורז קלוי.
מוסיפים 2 1/4 כוסות מים, תיבול צ ' ילי ועונה עם קמצוץ של מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר לתבנית אפייה ותן להתקרר.
בקערה גדולה לשלב בצל, פלפל צהוב, אורז מקורר, שעועית, חומץ וכוסברה.
מערבבים היטב ומגישים עם סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.