Char בגריל עם זהב יוקון ועגבניות-בצל אדום להתענג
אם יש לכם פלפל, מלח כשר, עגבניות ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: זהב יוקון עם חמאת שאלות, פירה יוקון ורמונט צ'דר, ו לזניה טרייה עם פסטו, גולף יוקון & Chard שוויצרי.
הוראות
מניחים בצל בקערה קטנה; מוסיפים מים לכיסוי.
מסדרים פילה דגים בשכבה אחת על צלחת גדולה מרופדת במגבות נייר.
בואו לעמוד, חשוף, במקרר במשך 1 שעה (כדי לאפשר משטח להתייבש).
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל תפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
חותכים תפוחי אדמה לשניים.
שלב תפוחי אדמה, טימין, 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה, משליך מעיל. חוט תפוחי אדמה על שיפודים 4 (6 אינץ') עם צדדים לחתוך פונה החוצה.
שלב בצל, שנותר 1 כף שמן, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, עגבניות, מנטה, צלפים, חומץ וחרדל בקערה; לזרוק בעדינות. תניח בצד.
מפזרים הנותרים 3/8 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל באופן שווה על פני דגים.
מניחים דגים ותפוחי אדמה, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. כיסוי וגריל תפוחי אדמה 6 דקות מבלי להסתובב. גריל דגים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מגישים דגים עם תפוחי אדמה; העליון עם עגבניות בצל להתענג.
בחירה בת קיימא: Arctic char היא בחירה נבונה; אתה יכול גם להשתמש סלמון אלסקה בר במקומו.