Chard אדום צרוב
Chard אדום צרוב הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו בצל, מלח גס ופלפל, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. מתכונים דומים: צרוב Chard, סטייק צרוב עם סלט סלק, ו בקלה צרובה עם Chard ושקדים שוויצרי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ודא הירוקים שלך יבשים מאוד לפני הכנת מתכון. כמו כן, לשטוף ולחתוך אותם כאשר אתה בא מהשוק, אז הם מוכנים לך לבשל אפילו מהר יותר.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וזורקים 2 דקות, ואז מוסיפים צ ' ארד בצרורות ומשאירים אותו זז כפי שהוא נבול קצת - אתה פשוט צורב אותו. הירוקים צריכים להישאר פריכים ופריכים. לנבול את כולם ולצרוב אותם צריך לקחת לא יותר מ 3 עד 4 דקות. מתבלים את הירוקים עם אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם. לשטוף את המחבת עם קצת חומץ ולהסיר מהחום. לזרוק לבשל את חומץ ומגישים את הירוקים חמים.