Chard, ריקוטה, Calzones בצל מתוק
Chard, ריקוטה, Calzones בצל מתוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 589 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, גבינת פרמזן, צ'ארד שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Calzones Chard, פטריות בורטה, ארוגולה & ריקוטה Calzones, ו נקניק וריקוטה Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך גבעולי סלק; בערך לקצוץ עלים.
יוצקים שמן זית למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים סלק, מפזרים אגוז מוסקט, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים עד נבול, 3 עד 5 דקות; להפריש.
על משטח מקומח קלות, מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. באמצעות מערוך מקור קל או הידיים, רול או למתוח כל חתיכה לתוך סיבוב 6 אינץ'. אם הבצק מתכווץ, תן לו לנוח על 5 דקות, ואז להתגלגל שוב.
בקערה קטנה, מערבבים ריקוטה, פרמזן, עגבניות מיובשות, צנוברים ופתיתי צ ' ילה (אם משתמשים). מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תל חלקים שווים של תערובת ריקוטה במרכז סיבובי הבצק. למעלה עם תערובת סלק.
בעדינות למשוך חצי בצק מעל מילוי לעשות צורה חצי ירח. מקפלים קצה התחתון של הבצק על הקצה העליון וצובטים בחוזקה כדי לאטום.
מברשת צמרות של calzones בקלילות עם שמן זית.
העברה לתבנית אפייה גדולה.
אופים calzones על מתלה באמצע עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות (15 עד 20 דקות בתנור הסעה).
בואו מגניב על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחות.
הערה: כדי להפוך מראש, להכין דרך שלב 4, ואז להקפיא על תבנית אפייה. כאשר קפוא, לעטוף כל calzone עם רדיד אלומיניום ולשמור במקפיא עד 1 חודש.
אופים ב 375 במשך 30 עד 35 דקות, עד השחמה ובישל דרך.
קליית אגוזים: קליית אגוזים גורם להם crunchier ומעצים את הטעם שלהם. במקרה של אגוזים דקים כמו אגוזי לוז או בוטנים, זה גם עושה הסרת עורם קל יותר.
מניחים אגוזים במחבת קטנה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מריחים ריח ריחני ולהפוך גוון בהיר של חום זהוב (הם ימשיכו טוסט קצת יותר כאשר הוסרו מהחום).
מורחים את האגוזים בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה וטוסט בתנור 375 במשך 10 עד 15 דקות עד שהאגוזים משחימים קלות ומריחים עשירים וטוסטיים.
מניחים אותם במגבת מטבח ולשפשף במרץ. רוב העורות ייפלו מייד. אל תדאגו אם כמה חתיכות עדיין נצמדות פה ושם; הם לא יפגעו בטעם או במרקם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.