Chard-Salami השוויצרי פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, גבינת פרובולונה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: Chard ו סלמי פריטטה, פריטטה Chard שוויצרי, ו פריטטה Chard שוויצרי.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים קרים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד רק במכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את הבצל; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים 1 כף יותר שמן, את chard ו 1/4 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chard הוא רך וכל נוזל התאדה, 5 דקות; להעביר קערה גדולה ומערבבים בעדינות תפוחי אדמה, ביצים, 1/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
Chard שוויצרי
תערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום