Chard שוויצרי עם חזרת
צ'ארד שוויצרי עם חזרת יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 86 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, מלח, chard שוויצריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת, Chard שוויצרי, ו עוגת סלק שוויצרית.
הוראות
לגזור גבעולים וצלעות מרכז מ chard, השלכת כל חלקים קשים (ראה הערות' טבחים), ולאחר מכן קוצצים. לשטוף עלים היטב, ואז לחתוך חצי לרוחב (להשאיר שלם אם בצד הקטן יותר).
שמן חום בסיר כבד רחב (קיבולת 5 עד 7 ליטר) מעל חום בינוני עד מנצנץ, ואז לבשל בצל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל לרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים גבעולי סלק וצלעות, מים, ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים, מכוסה, עד רק מכרז, 8 עד 10 דקות.
הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים עלים בחופן, פונים עם מלקחיים ומוסיפים עוד כמו צרור הקודם לנבול, עד שכל העלים נוספו לסיר. מכסים עם מכסה, ואז להפחית את החום בינוני ומבשלים, ערבוב פעם או פעמיים, עד רק במכרז (לא לבשל יתר על המידה), 2 עד 3 דקות.
הסר מן החום ומערבבים חזרת.
* Chard נוטה להיות חולית למדי, אז אתה כנראה צריך לשטוף אותו בכמה שינויים של מים קרים בקערה גדולה, עמוקה או כיור נקי. אם בישול מיד, פשוט לנקז אותו במסננת, אבל לא ספין אותו יבש.* Chard גלם יכול להיות פרוס וקצוץ 1 יום קדימה; לשמור על עלים וצלעות בשקיות פלסטיק resealable נפרד. אם זה עדיין רטוב מכביסה, לסובב אותו יבש ולתקוע מגבת נייר בכל שקית (ירקות רטובים בשקיות פלסטיק להתדרדר במהירות). בעת הבישול, סביר להניח שתצטרך להוסיף קצת יותר מים כדי לפצות על המים לא עדיין נצמד לעלים.* לנגר שוויצרי ירוק יש גבעולים רחבים יותר מנייר אדום או קשת. קבוצות משתנות בכמה מהגבעול מחובר, כך כמות הגבעולים החיוורים ועלים ירוקים אתה בסופו של דבר עם 3 ק " ג ישתנה.