Chard שוויצרי עם סלק, גבינת עיזים, וצימוקים
Chard שוויצרי עם סלק, גבינת עיזים, וצימוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו עגבניות במיץ, סלק, צימוקים זהובים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מטוגנת קשת Chard עם סלק גלם גבינת עיזים, עדשים חמות עם צ'ארד נבול, סלק קלוי וגבינת עיזים, ו צ'ארד שוויצרי, כרישה, ועז גבינת טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לעטוף סלק בנפרד בנייר כסף. צלי עד סלק רך, על 1 שעה. מגניב. לקלף סלק, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מקפלים עלי chard שוויצרי במחצית לאורכו ולחתוך גבעולים מן העלים.
חותכים עלים בגסות לחתיכות 1 אינץ'. פרוסה גבעולים לרוחב דק. שמור גבעולים ועלים בנפרד. מבשלים קצוץ עלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על 1 דקה.
שמן חום בסיר גדול כבד על חום גבוה.
להוסיף גבעולים פרוסים; sauté עד מתחיל להתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים עגבניות סחוטות וצימוקים 1 כוס. להפחית את החום בינוני ומבשל עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
מוסיפים עלי צ ' ארד לסיר; מערבבים לחום דרך.
הסר מהחום; מוסיפים מיץ ליים ומערבבים כדי להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברת תערובת סלק למגש גדול.
מפזרים סלק, גבינת עיזים, צנוברים, הנותרים 2 כפות צימוקים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.