המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו אגוזי פקאן, קוקוס, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Cherry Almand Chews, Chocolate-Cherry Chews, ו Cherry Pecan Chews (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 כוס קמח, שיבולת שועל, 1 כוס סוכר חום, סודה לשתיה ו 1/4 כפית מלח. לשפשף את 1/2 כוס חמאה עד מתפורר. לחץ לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר וקריר. הפוך את המילוי תוך הקרום הוא אפייה. בקערה בינונית, להכות ביצים, תמצית שקדים, 1 כוס סוכר חום, 1 כף קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח עד חלקה. מערבבים בקוקוס, דובדבנים ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולד
זילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מורחים על הקרום מראש אפוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו להתקרר לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
כדי להפוך את הדובדבן, לערבב יחד את הנותרים 6 כפות חמאה, ממתקים ' סוכר ווניל עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את מיץ הדובדבן השמור עד לקבלת המרקם הרצוי.