Cherry Chews
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו אגוזי פקאן, קוקוס, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Cherry Almand Chews, Chocolate-Cherry Chews, ו Cherry Pecan Chews (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 כוס קמח, שיבולת שועל, 1 כוס סוכר חום, סודה לשתיה ו 1/4 כפית מלח. לשפשף את 1/2 כוס חמאה עד מתפורר. לחץ לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר וקריר. הפוך את המילוי תוך הקרום הוא אפייה. בקערה בינונית, להכות ביצים, תמצית שקדים, 1 כוס סוכר חום, 1 כף קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח עד חלקה. מערבבים בקוקוס, דובדבנים ופקאנים.
מורחים על הקרום מראש אפוי.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום בהיר.
בואו להתקרר לפני הדובדבן.
כדי להפוך את הדובדבן, לערבב יחד את הנותרים 6 כפות חמאה, ממתקים ' סוכר ווניל עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את מיץ הדובדבן השמור עד לקבלת המרקם הרצוי.
רסס מעל ברים מקורר לפני חיתוך לריבועים.