קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

Cherry Chews

Cherry Chews
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו אגוזי פקאן, קוקוס, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Cherry Almand Chews, Chocolate-Cherry Chews, ו Cherry Pecan Chews (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 כוס קמח, שיבולת שועל, 1 כוס סוכר חום, סודה לשתיה ו 1/4 כפית מלח. לשפשף את 1/2 כוס חמאה עד מתפורר. לחץ לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר וקריר. הפוך את המילוי תוך הקרום הוא אפייה. בקערה בינונית, להכות ביצים, תמצית שקדים, 1 כוס סוכר חום, 1 כף קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח עד חלקה. מערבבים בקוקוס, דובדבנים ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מורחים על הקרום מראש אפוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
8
כדי להפוך את הדובדבן, לערבב יחד את הנותרים 6 כפות חמאה, ממתקים ' סוכר ווניל עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את מיץ הדובדבן השמור עד לקבלת המרקם הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
9
רסס מעל ברים מקורר לפני חיתוך לריבועים.