פיצה דובדבן (פיצה Di Amarene) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 662 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך סוכר, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, פיצת הדובדבן של Ci, ו Cherry Cheese Pizza.
הוראות
1
הגדר קערה גדולה, לא תגובתי, מרית גומי ומסננת בסדר ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מרית
כיריים
קערה
2
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר ומלח. מערבבים לשלב ולהקציף את הביצים עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בסיר גדול, כבד תחתית, לחמם את החלב עד צרוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
הסר את החלב מחום לאט לטאטא 2 כוסות של חלב חם לתוך תערובת קמח וביצה. להחזיר את תערובת הקמח מחוסמת לסיר עם חלב צרוב ומבשל, לטאטא כל הזמן, מעל חום נמוך עד התערובת מתחילה להתעבות רותחים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
5
מיד להסיר מן החום מסננים את הקרם מאפה לתוך קערה, גירוד את המחבת עם המרית. מערבבים את הוניל לתוך קרם מאפה מתוח. מערבבים עם המרית כדי להקל על הקירור, ומכסים עם קלף או נייר שעווה. מקררים עד שקר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפה
וניל
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
מחבת
6
בינתיים, בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
7
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
8
מוסיפים את הביצים ואת הדופק שוב עד הבצק מגיע יחד בחתיכות. להפוך את הבצק החוצה, להפוך לכדור ולחלק ל 2 מנות, אחד זה 1/3 מהסכום הכולל, והשני זה 2/3 מהסכום הכולל. שטחו כל חלק בדיסק, עטפו כל אחד בנייר שעווה או בקלף וצננו לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ביצה
עוטף
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מגלגלים את הדיסק הגדול למעגל 16 אינץ 'ומתאימים אותו למחבת טארט 10 אינץ חמאה עם צדדים 11/2 אינץ'. אפשר לבצק לחפוף מעט בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
11
יוצקים את קרם המאפה הצונן לתוך מחבת טארט מרופדת ומפיצים את ריבת הדובדבנים בנקודות על השמנת. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקרום עם ביצה מוכה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.