קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

Cherry Pizza (Pizza di Amarene)

Cherry Pizza (Pizza di Amarene)
פיצה דובדבן (פיצה Di Amarene) עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 662 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך סוכר, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, פיצת הדובדבן של Ci, ו Cherry Cheese Pizza.

הוראות

1
הגדר קערה גדולה, לא תגובתי, מרית גומי ומסננת בסדר ליד התנור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מריתמרית
כירייםכיריים
קערהקערה
2
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סוכר ומלח. מערבבים לשלב ולהקציף את הביצים עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בסיר גדול, כבד תחתית, לחמם את החלב עד צרוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את החלב מחום לאט לטאטא 2 כוסות של חלב חם לתוך תערובת קמח וביצה. להחזיר את תערובת הקמח מחוסמת לסיר עם חלב צרוב ומבשל, לטאטא כל הזמן, מעל חום נמוך עד התערובת מתחילה להתעבות רותחים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מיד להסיר מן החום מסננים את הקרם מאפה לתוך קערה, גירוד את המחבת עם המרית. מערבבים את הוניל לתוך קרם מאפה מתוח. מערבבים עם המרית כדי להקל על הקירור, ומכסים עם קלף או נייר שעווה. מקררים עד שקר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
מחבתמחבת
6
בינתיים, בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
7
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
מוסיפים את הביצים ואת הדופק שוב עד הבצק מגיע יחד בחתיכות. להפוך את הבצק החוצה, להפוך לכדור ולחלק ל 2 מנות, אחד זה 1/3 מהסכום הכולל, והשני זה 2/3 מהסכום הכולל. שטחו כל חלק בדיסק, עטפו כל אחד בנייר שעווה או בקלף וצננו לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
עוטףעוטף
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגלגלים את הדיסק הגדול למעגל 16 אינץ 'ומתאימים אותו למחבת טארט 10 אינץ חמאה עם צדדים 11/2 אינץ'. אפשר לבצק לחפוף מעט בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
11
יוצקים את קרם המאפה הצונן לתוך מחבת טארט מרופדת ומפיצים את ריבת הדובדבנים בנקודות על השמנת. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הקרום עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
קרם מאפהקרם מאפה
קרםקרם
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
טופס טארטטופס טארט
12
מגלגלים את הדיסק הנותר למעגל 10 אינץ 'וחותכים לרצועות 10 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
13
להניח את הרצועות על פני קרם מאפה דפוס סריג.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
14
מברישים את הסריג עם שאר שטיפת הביצים ואופים על סדין עוגיות בשליש התחתון של התנור במשך 35 דקות, לאחר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
15
בואו מגניב 30 דקות לפני הסרת מחבת טארט והגשה.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.