Cheyenne Burger עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 92 גרם חלבון 299 גרם של שומן, וסך הכל 3534 קלוריות. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, שיפודי עץ, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Cheyenne Burger, בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, ו שבוע ההמבורגר של ניו יורק: בייגלה בורגר עם גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום גריל גבוה ולהוסיף מחבת ברזל יצוק על סורגים גריל כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
2
מניחים מחבת ברזל יצוק על הגריל. מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (8-אונקיות כל אחד). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
3
מברישים כל המבורגר בשמן ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
4
מניחים את ההמבורגר במחבת ברזל יצוק, או ישירות על הגריל, עד חרוך מעט משני הצדדים מבושל כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
5
מברישים את ההמבורגרים עם רוטב ברביקיו ומוסיפים 2 פרוסות גבינה לכל המבורגר במהלך הרגע האחרון של הבישול. סגור את המכסה כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
גבינה
6
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות הקלויות. מעל כל אחד עם בייקון, טבעות בצל, ולחמניה העליון. שיפוד עם שיפוד עץ, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
בצל
גלול
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
7
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
9
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
מוסיפים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
מים
11
מוסיפים את שאר החומרים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים במשך 10 דקות נוספות עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
12
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית עד חלקה, מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
13
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע, במקרר, מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מחממים את השמן בסיר גדול על חום בינוני עד שהוא מגיע 360 מעלות F על מדחום מטגנים עמוק. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
מדחום מטבח
מחבת רוטב
15
בעוד השמן מתחמם, לשים את חלב החמאה בתבנית אפייה גדולה מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מחלקים את הקמח בין 2 מנות אפייה גדולות ועונות הן מנות ליברליות עם מלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חלב-חמאה
פלפל קאיין טחון
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
16
עבודה בקבוצות, לדלות כמה טבעות בצל ב 1 של מנות קמח להקיש את העודף. טובלים את הטבעות בחמאה ומאפשרים עודף כדי לנקז ולאחר מכן לדלות את הטבעות בצלחת השנייה של הקמח לוודא מעיל הטבעות באופן שווה. ברז עודף ולשים לתוך השמן החם. מטגנים את הטבעות עד חום זהוב ומכרז, פונה פעם או פעמיים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
בצל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
17
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על גיליון האפייה מצופה מגבות נייר ועונה עם יותר מלח. חזור עם טבעות בצל שנותרו.