קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

Cheyenne Burger

Cheyenne Burger
Cheyenne Burger עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 92 גרם חלבון 299 גרם של שומן, וסך הכל 3534 קלוריות. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, שיפודי עץ, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Cheyenne Burger, בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, ו שבוע ההמבורגר של ניו יורק: בייגלה בורגר עם גבינת בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום גריל גבוה ולהוסיף מחבת ברזל יצוק על סורגים גריל כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
2
מניחים מחבת ברזל יצוק על הגריל. מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (8-אונקיות כל אחד). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
3
מברישים כל המבורגר בשמן ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים את ההמבורגר במחבת ברזל יצוק, או ישירות על הגריל, עד חרוך מעט משני הצדדים מבושל כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
5
מברישים את ההמבורגרים עם רוטב ברביקיו ומוסיפים 2 פרוסות גבינה לכל המבורגר במהלך הרגע האחרון של הבישול. סגור את המכסה כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
גבינהגבינה
6
מניחים את ההמבורגרים על הלחמניות הקלויות. מעל כל אחד עם בייקון, טבעות בצל, ולחמניה העליון. שיפוד עם שיפוד עץ, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
בצלבצל
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
7
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
מוסיפים את הקטשופ והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קטשופקטשופ
מיםמים
11
מוסיפים את שאר החומרים, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים במשך 10 דקות נוספות עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
12
מעבירים את התערובת למעבד מזון ומחית עד חלקה, מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
13
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר בטמפרטורת החדר. רוטב ישמור במשך 1 שבוע, במקרר, מאוחסן במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מחממים את השמן בסיר גדול על חום בינוני עד שהוא מגיע 360 מעלות F על מדחום מטגנים עמוק. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
15
בעוד השמן מתחמם, לשים את חלב החמאה בתבנית אפייה גדולה מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מחלקים את הקמח בין 2 מנות אפייה גדולות ועונות הן מנות ליברליות עם מלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלב-חמאהחלב-חמאה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
עבודה בקבוצות, לדלות כמה טבעות בצל ב 1 של מנות קמח להקיש את העודף. טובלים את הטבעות בחמאה ומאפשרים עודף כדי לנקז ולאחר מכן לדלות את הטבעות בצלחת השנייה של הקמח לוודא מעיל הטבעות באופן שווה. ברז עודף ולשים לתוך השמן החם. מטגנים את הטבעות עד חום זהוב ומכרז, פונה פעם או פעמיים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
17
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על גיליון האפייה מצופה מגבות נייר ועונה עם יותר מלח. חזור עם טבעות בצל שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

2(חוֹרֶף)רוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח4לחמניות בורגר, קלוי, להגשהלחמניות בורגר, קלוי, להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)0(יכול להיות או להרחיק)אבקת קאייןאבקת קאיין1צ'יפוטלה צ' ילה ב adobo, קצוץ (משומר)צ'יפוטלה צ' ילה ב adobo, קצוץ (משומר)8פרוסותבייקון מבושלבייקון מבושל2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כף גדושה חרדל דיז'וןכף גדושה חרדל דיז'ון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, קצוץ גס, זרועים מלח ופירה עם הצד של סכין לעשות משחהשום, קצוץ גס, זרועים מלח ופירה עם הצד של סכין לעשות משחה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'אק הקרקע (80/20 אחוזים) או טורקיה הקרקע (90/10 אחוזים)צ'אק הקרקע (80/20 אחוזים) או טורקיה הקרקע (90/10 אחוזים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה1( חצילים)בצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואטבעות בצל שרוך, ראה מתכוןטבעות בצל שרוך, ראה מתכון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8פרוסותצ'דר חריף מעושןצ'דר חריף מעושן2largesבצל Vidalia, קלופים, לחתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' וטבעות מופרדותבצל Vidalia, קלופים, לחתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' וטבעות מופרדות796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר4ריבס, קצוץ טרי או קפואשיפודי עץ, להגשה, במידת הצורךשיפודי עץ, להגשה, במידת הצורך