קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

Chicharrones טאקו דגים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה

Chicharrones טאקו דגים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה
המתכון Chicharrones טאקו דגים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך מלפפון, מיץ של סיד, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, טאקו דגים עם רוטב ראנץ צ'יפוטלה # weekdaysupper, ו טאקו דגים ידידותי לילדים עם סלט כרוב ורוטב צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המיונז, שום, בצל ירוק, צ ' יפוטלה, ומיץ ליים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים מלח, לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש. שמור מכוסה במקרר עד 1 שבוע.;
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
שים את הדג בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים את שיני השום על קרש חיתוך. חותכים את ציפורן חצי לאורכו ולאחר מכן לרסק עם הצד של סכין שף.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציפורןציפורן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
3
מפזרים 1 כפית מלח על השום וקוצצים ולמרוח את השום נגד קרש החיתוך עד שהוא עושה משחה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מוסיפים את ממרח השום לקערת הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ו 1/2 כפית פלפל; הפיכת הדגים למעיל. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 20 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפלפלפל
דגיםדגים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
מניחים את הקמח בצלחת רדודה וזורקים את חתיכות הדגים לתוכו כמה בכל פעם, עד שכולם מצופים באופן שווה. לנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דגיםדגים
7
חום 2 אינץ ' של שמן ל 375 מעלות F במחבת כבדה או סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה. בזהירות להוסיף כמה חתיכות של הדג בכל פעם ומטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
8
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מתבלים במלח ופלפל כל עוד הם חמים. אפשר לשמן הטיגון לחזור לטמפרטורה ולהמשיך לטגן את הדגים בקבוצות עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן צמחישמן צמחי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
עטפו את הטורטיות במגבת מטבח לחה והניחו במיקרוגל. מיקרוגל על כוח מלא במשך 30 שניות עד שהם רכים וגמישים. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מיקרוגלמיקרוגל
1
מורחים מנה של רוטב טרטר צ ' יפוטלה על טורטיה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
טורטיהטורטיה
מורחיםמורחים
2
להוסיף כמה רצועות של מלפפון העליון עם 3 או 4 חתיכות של דגים. מכסים בכמה עלי ארוגולה, עלי כוסברה, אבוקדו, וגלידת תפוז קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ארוגולהארוגולה
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלפפוןמלפפון
אבוקדואבוקדו
דגיםדגים
3
מגישים עם יותר רוטב טרטר בצד ופלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה, הגבעולים הוסרו, להגשהארוגולה, הגבעולים הוסרו, להגשה8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1כדי 2 chipotles ב adobo, זרעים הוסרו קצוץ דקכדי 2 chipotles ב adobo, זרעים הוסרו קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםמלח גס, בתוספת לתיבולמלח גס, בתוספת לתיבול907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקלה פסיפיק skinless (או אחר מוצק, דגים לבנים קשקשים), לחתוך לחתיכות 1 אינץבקלה פסיפיק skinless (או אחר מוצק, דגים לבנים קשקשים), לחתוך לחתיכות 1 אינץ1מלפפון, קלופים, חצוי לאורך, זרע, חצייה חצויה פרוס לרצועות עבות 1/2 אינץ', להגשהמלפפון, קלופים, חצוי לאורך, זרע, חצייה חצויה פרוס לרצועות עבות 1/2 אינץ', להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה88-inchsטורטיות קמח (8 אינץ')טורטיות קמח (8 אינץ')2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים, להגשהעלי כוסברה טריים, להגשה2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק4שיני שוםשיני שום1אבוקדו הס בשלים, חצוי, מגולפת, פרוס, להגשהאבוקדו הס בשלים, חצוי, מגולפת, פרוס, להגשה1ליים, מיץליים, מיץ8שרימפס וורידיםפלחי ליים, להגשהפלחי ליים, להגשה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2תפוזים, מיוערים, להגשהתפוזים, מיוערים, להגשה8שרימפס וורידיםמלחמלח1בצל ירוק, לבן וירוק חלקים בלבד, פרוסבצל ירוק, לבן וירוק חלקים בלבד, פרוס8שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.