המתכון Chicharrones טאקו דגים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך מלפפון, מיץ של סיד, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, טאקו דגים עם רוטב ראנץ צ'יפוטלה # weekdaysupper, ו טאקו דגים ידידותי לילדים עם סלט כרוב ורוטב צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המיונז, שום, בצל ירוק, צ ' יפוטלה, ומיץ ליים בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
מיונז
צ 'ילי צ' יפוטלה
בצל ירוק
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים מלח, לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמוכנים לשימוש. שמור מכוסה במקרר עד 1 שבוע.;
מרכיבים שתצטרך
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
שים את הדג בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מניחים את שיני השום על קרש חיתוך. חותכים את ציפורן חצי לאורכו ולאחר מכן לרסק עם הצד של סכין שף.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ציפורן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שפים סכין
3
מפזרים 1 כפית מלח על השום וקוצצים ולמרוח את השום נגד קרש החיתוך עד שהוא עושה משחה.
מרכיבים שתצטרך
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מוסיפים את ממרח השום לקערת הדגים.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ו 1/2 כפית פלפל; הפיכת הדגים למעיל. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 20 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
פלפל
דגים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
מניחים את הקמח בצלחת רדודה וזורקים את חתיכות הדגים לתוכו כמה בכל פעם, עד שכולם מצופים באופן שווה. לנער את הקמח העודף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
דגים
7
חום 2 אינץ ' של שמן ל 375 מעלות F במחבת כבדה או סיר עמוק מעל חום בינוני גבוה. בזהירות להוסיף כמה חתיכות של הדג בכל פעם ומטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
8
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מתבלים במלח ופלפל כל עוד הם חמים. אפשר לשמן הטיגון לחזור לטמפרטורה ולהמשיך לטגן את הדגים בקבוצות עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן צמחי
דגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
עטפו את הטורטיות במגבת מטבח לחה והניחו במיקרוגל. מיקרוגל על כוח מלא במשך 30 שניות עד שהם רכים וגמישים. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מיקרוגל
1
מורחים מנה של רוטב טרטר צ ' יפוטלה על טורטיה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
צ 'ילי צ' יפוטלה
טורטיה
מורחים
2
להוסיף כמה רצועות של מלפפון העליון עם 3 או 4 חתיכות של דגים. מכסים בכמה עלי ארוגולה, עלי כוסברה, אבוקדו, וגלידת תפוז קטנה.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.