Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי אנשוס Rellenos דה Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 522 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת ג'ק, עלה דפנה, קרם מקסיקנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, ו צלעות חזיר עם צ'ילי Rellenos ורוטב אנצ' ו.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את העגבניות, הבצל והשום ומערבבים עד לקבלת חלקה. עבור רוטב חלק, לדחוף דרך מסננת בסדר רשת במידת הצורך.
במחבת גדולה, מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מוסיפים את תערובת caldillo עגבניות ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא משנה צבע ומקטין מעט.
ממש לפני ההגשה, לחמם בעדינות את הקרם Mexicana בסיר, ואז לטאטא בתערובת העגבניות caldillo, להביא לרתיחה, ואת העונה לטעום עם מלח.
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה, יחד עם piloncillo, טימין, אורגנו, עלה דפנה.
מחממים מחבת comal או ברזל יצוק על אש נמוכה ויבשים צ ' ילי עד רק במכרז.
להעביר את המים הרותחים, ואז לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות במשך 3 עד 4 דקות.
הסר את הצ ' ילי מהמים באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חתך לאורך צד אחד של כל אחד. בזהירות להסיר את הזרעים, אם אפשר, את העור. (גזע צ ' ילה צריך להישאר מחובר, כך שאם העור קשה לקלף, להשאיר אותו על.) לתבל את החלק הפנימי של צ ' ילי עם מלח, ואז דברים עם הגבינה, חלוקת אותו באופן שווה.
במחבת sauté גדולה, מעל חום נמוך בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיף את הצ ' ילי ומבשל, מרפרף בעדינות, כדי להמס את הגבינה.
כף con caldillo קרמה על מגש או צלחות בודדות, למעלה עם chiles, ומגישים מיד.