קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)

Chiles Anchos Rellenos de Queso (אנצ'ו צ'ילי במילוי גבינה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי אנשוס Rellenos דה Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה). מתכון זה מספק 6 מנות. עם 522 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גבינת ג'ק, עלה דפנה, קרם מקסיקנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, ו צלעות חזיר עם צ'ילי Rellenos ורוטב אנצ' ו.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את העגבניות, הבצל והשום ומערבבים עד לקבלת חלקה. עבור רוטב חלק, לדחוף דרך מסננת בסדר רשת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
במחבת גדולה, מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את תערובת caldillo עגבניות ומטגנים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא משנה צבע ומקטין מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
ממש לפני ההגשה, לחמם בעדינות את הקרם Mexicana בסיר, ואז לטאטא בתערובת העגבניות caldillo, להביא לרתיחה, ואת העונה לטעום עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
בסיר בינוני, להביא 1 ליטר מים לרתיחה, יחד עם piloncillo, טימין, אורגנו, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
PanelaPanela
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים מחבת comal או ברזל יצוק על אש נמוכה ויבשים צ ' ילי עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את המים הרותחים, ואז לכבות את החום ולתת לצ ' ילי להשרות במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
הסר את הצ ' ילי מהמים באמצעות סכין קטנה וחדה, לעשות חתך לאורך צד אחד של כל אחד. בזהירות להסיר את הזרעים, אם אפשר, את העור. (גזע צ ' ילה צריך להישאר מחובר, כך שאם העור קשה לקלף, להשאיר אותו על.) לתבל את החלק הפנימי של צ ' ילי עם מלח, ואז דברים עם הגבינה, חלוקת אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
במחבת sauté גדולה, מעל חום נמוך בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיף את הצ ' ילי ומבשל, מרפרף בעדינות, כדי להמס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
כף con caldillo קרמה על מגש או צלחות בודדות, למעלה עם chiles, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
קרם מקסיקניקרם מקסיקני

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ויינרט קאבס דה ויינרט עם 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"מכרמים נבחרים בלויאן דה קויו, תערובת זו של מלבק, קברנה סוביניון ומרלו היא אחת הדוגמאות הבהירות והבהירות ביותר לסגנונו של ויינרט..."יין ומשקאות חריפים 93/100