Chiles Rellenos Autenticos
Chiles Rellenos Autenticos יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 390 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), ו תבשיל צ'יילס דל שומן (צ' יילס) .
הוראות
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מניחים פלפלים poblano על תבנית אפייה. לצלות עד בועות העור ואזורים של עור שרוף מופיעים. לטבול פלפלים לתוך מים רותחים במשך כ -30 שניות, ולאחר מכן במקום מיד לתוך מי קרח. כאשר פלפלים הם צוננים, להסיר את העור. פלפלים חריץ לאורכו ולהסיר ורידים וזרעים.
דברים כל פלפל עם 1/4 גבינת cotija ו פתחים פלפל מאובטח סגור עם קיסמים.
מניחים קמח לתוך קערה רדודה לטבול כל פלפל בקמח; להפריש ציפוי להגדיר.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: קצה השיא שנוצר על ידי חלבוני הביצה צריך לעמוד. מקציפים בעדינות חלמונים לחלבונים. מטבלים פלפלים פלפלים לתוך תערובת ביצה למעיל.
מטגנים פלפלים בשמן החם עד השחמה והגבינה נמסה, מרפרף פעם אחת, על 5 דקות לכל צד.