קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות

Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות
המתכון Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות יכול להתבצע בסביבות 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך בצל, בצל לבן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, בירה צ'ילי מוכה Rellenos עם סלסה צ' יפוטלה חמה, ו Chiles Rellenos עם רוטב עגבניות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך סלסה: מחממים תנור ל 400°. קו גיליון אפייה עם נייר כסף העליון עם עגבניות, בצל, שום, jalapeño.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים עד מתרכך, כ 25 דקות, הפיכת החומרים באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולתת מגניב.עגבניות ליבה, בצל קליפה ושום, וגבעול חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
שים את הירקות, מיץ ליים, כוסברה, ומלח במעבד מזון ודופק רק עד עבה ומאוגדת.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
להעביר סלסה לקערה.הכן צ ' יילס: מטגן Preheat. מסדרים poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת ומטגנים 2 עד 3 ב. מחום עד מושחר, פונה לפי הצורך, 10 עד 12 דקות. שים צ ' יילס בקערה, לכסות, ולתת לשבת 10 דקות כדי לשחרר עורות.פיל צ ' ילי, לשלוף גבעולים (שמירה על chiles שלם ככל האפשר), ולהסיר זרעים עם כף או האצבעות. כתם עם מגבות נייר. מחממים תנור ל 200°. בקערה, לשלב בצל קצוץ וגבינה מגורר. לסחוט חופנים כדי ליצור 6 בולי עץ צרים. בזהירות דברים יומני לתוך צ ' יילס דרך קצות גזע.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De AjoDientes De Ajo
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
יוצקים שמן לסיר גדול לעומק של 2 עד 3 ב. וחום עד 375°. בינתיים, להפריד 5 ביצים. בקערה של מערבל, להכות לבנים עד פסגות רכות טופס. בקערה אחרת, להקציף חלמונים עם 1/3 כוס קמח 1/4 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים כפית של לבנים לתערובת חלמון ומקציפים לשלב, ואז בעדינות לקפל תערובת חלמון לתוך לבנים רק עד משולב.שים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה. באמצעות מלקחיים או הידיים שלך, לטבול צ ' ילה תחילה קמח, ולאחר מכן לתוך בלילת ביצה, הופך בעדינות מעיל. בעדינות להנמיך צ ' ילה לתוך שמן חם. חזור עם צ ' ילה שנייה. מבשלים עד השחמה, בעדינות פונה פעם אחת עם מלקחיים, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מעבירים צ ' יילס לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר ומתחממים בתנור. לבשל chiles נשאר אותו הדבר way.To לחלוט ביצים, למלא מחבת רחבה, עמוקה עם מספיק מים כדי לכסות ביצה מתוך הקליפה על ידי כ 1 ב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מחממים מים עד 1 או 2 בועות לשבור את פני השטח. להפחית את החום עד בועות טופס על תחתית המחבת ולעתים פופ אל פני השטח. לשבור 6 ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, למים, שמירה על ביצים קרוב לפני השטח. מבשלים עד ביצים נעשות כמו שאתה אוהב, 3 עד 5 דקות עבור חלמונים רכים עם לבנים המשרד או 7 עד 10 דקות חלמונים המשרד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Masia Puigmolto יכול Xa הברוט קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה