Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות
המתכון Chiles Rellenos וביצים עם סלסה Jalapeño עגבניות יכול להתבצע בסביבות 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך בצל, בצל לבן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. Rellenos צ'ילי Ranch עם סלסה Ancho צ' ילה, בירה צ'ילי מוכה Rellenos עם סלסה צ' יפוטלה חמה, ו Chiles Rellenos עם רוטב עגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הפוך סלסה: מחממים תנור ל 400°. קו גיליון אפייה עם נייר כסף העליון עם עגבניות, בצל, שום, jalapeño.
אופים עד מתרכך, כ 25 דקות, הפיכת החומרים באמצע דרך האפייה.
הסר מהתנור ולתת מגניב.עגבניות ליבה, בצל קליפה ושום, וגבעול חלפיניו.
שים את הירקות, מיץ ליים, כוסברה, ומלח במעבד מזון ודופק רק עד עבה ומאוגדת.
להעביר סלסה לקערה.הכן צ ' יילס: מטגן Preheat. מסדרים poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת ומטגנים 2 עד 3 ב. מחום עד מושחר, פונה לפי הצורך, 10 עד 12 דקות. שים צ ' יילס בקערה, לכסות, ולתת לשבת 10 דקות כדי לשחרר עורות.פיל צ ' ילי, לשלוף גבעולים (שמירה על chiles שלם ככל האפשר), ולהסיר זרעים עם כף או האצבעות. כתם עם מגבות נייר. מחממים תנור ל 200°. בקערה, לשלב בצל קצוץ וגבינה מגורר. לסחוט חופנים כדי ליצור 6 בולי עץ צרים. בזהירות דברים יומני לתוך צ ' יילס דרך קצות גזע.
יוצקים שמן לסיר גדול לעומק של 2 עד 3 ב. וחום עד 375°. בינתיים, להפריד 5 ביצים. בקערה של מערבל, להכות לבנים עד פסגות רכות טופס. בקערה אחרת, להקציף חלמונים עם 1/3 כוס קמח 1/4 כפית. מלח.
מוסיפים כפית של לבנים לתערובת חלמון ומקציפים לשלב, ואז בעדינות לקפל תערובת חלמון לתוך לבנים רק עד משולב.שים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה. באמצעות מלקחיים או הידיים שלך, לטבול צ ' ילה תחילה קמח, ולאחר מכן לתוך בלילת ביצה, הופך בעדינות מעיל. בעדינות להנמיך צ ' ילה לתוך שמן חם. חזור עם צ ' ילה שנייה. מבשלים עד השחמה, בעדינות פונה פעם אחת עם מלקחיים, על 4 דקות בסך הכל.
מעבירים צ ' יילס לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר ומתחממים בתנור. לבשל chiles נשאר אותו הדבר way.To לחלוט ביצים, למלא מחבת רחבה, עמוקה עם מספיק מים כדי לכסות ביצה מתוך הקליפה על ידי כ 1 ב.
מחממים מים עד 1 או 2 בועות לשבור את פני השטח. להפחית את החום עד בועות טופס על תחתית המחבת ולעתים פופ אל פני השטח. לשבור 6 ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, למים, שמירה על ביצים קרוב לפני השטח. מבשלים עד ביצים נעשות כמו שאתה אוהב, 3 עד 5 דקות עבור חלמונים רכים עם לבנים המשרד או 7 עד 10 דקות חלמונים המשרד הלבן.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Masia Puigmolto יכול Xa הברוט קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה