Chill-apia Tostada
Chill-apia Tostada עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 518 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו שמנת, אורגנו, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צינה פטל, צינה פטל, ו בלי עוגיות זנגביל קרות. (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חותך עגול 3 אינץ
מברשת קצת שמן צמחי על סורגים גריל או מחבת גריל ולחמם את הגריל על חום בינוני גבוה.
מברשת אמנון עם שמן זית ומפזרים עם תיבול פירות ים, כמון ואורגנו. גריל אמנון במשך כמה דקות בכל צד עד מבושל דרך.
ממלאים מחבת מטגנים עמוקה, כבדה או מחבת ברזל יצוק באמצע הדרך עם שמן צמחי.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ולהביא את השמן ל 350 מעלות F.
חותכים 8 סיבובים מתוך טורטיות התירס. מטגנים את סיבובים טורטייה בקבוצות עד פריך, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר.
במעבד מזון, לשלב את האבוקדו, שמנת חמוצה ושמנת כבדה. מחית עד חלקה.
הוסף שמנת כבדה יותר במידת הצורך כדי להפוך שמנת אבל לא רוטב דק מדי.
מעבירים את האבוקדו לקערה ומערבבים בכוסברה ובצל. מתבלים במלח.
בקערה, לזרוק את המנגו עם הסוכר וקורט של מלח.
כדי לשרת, העליון כל טורטייה עם כמה אמנון, העליון עם רוטב אבוקדו ולאחר מכן מנגו.